Sand Gård

Inngang låve og festsal   Fotograf: Paul Søe

Liten festsal og bar   Fotograf: Paul Søe

Inngangen til gårdskaféen   Fotograf: Paul Søe

Hanen i barnas lekepark   Fotograf: Paul Søe

Lekestue i park   Fotograf: Paul Søe

Festsal i låve   Fotograf: Paul Søe

Dyrene våre   Fotograf: Paul Søe

Bondens Marked Debio Godkjent Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Arve Einar Mørch
Adresse Storengene 2/4
3484 Holmsbu
Telefon 32 79 85 00
Faks 32 79 41 40
Mobiltelefon 92488904
Lengdegrad 10.463637
Breddegrad 59.564335

Velkommen til hyggelige opplevelser på Sand Gård! Dette er en gård med lang historie og gamle tradisjoner, og vi ønsker å ivareta den kulturen som har preget gården siden 1700-tallet. Gården har et bredt spekter av tilbud, blant annet hjemmebakeri, gårdsbutikk, kafé, selskapslokale og barnas gård.

På Sand Gård finnes det en gårdsbutikk i det gamle bryggerhuset fra 1740-tallet hvor man kan kjøpe egenproduserte bakevarer fra eget gårsbakeri. Vi baker flere sorter brød, rosinboller, muffins, kesamboller, skolebrød, kanelboller, vaniljeboller og julekake. Du er også velkommen til å besøke vår hyggelige gårdskafé.

Sand Gård har også et flott selskapslokale som kan brukes til festlige anledninger som bryllup, konfirmasjon, dåp, møtevirksomhet og annen type arrangement. Lokalet har plass til 80-100 personer og kan godt kombineres med matservering fra gården.

Vi har også bygget ut en park med lekeapparater for barn. I tilknytning til lekeparken vil dere kunne finne noen av gårdens dyr. Vi har i dag høner, sauer, geiter, griser, ender, fasaner, kaniner, gjess, kalkuner, hester og selvfølgelig gårdskatter. Barna kan se på dyrene våre mens de koser seg med nybakte boller fra vårt bakeri!

Les mer