Mange av HANENs medlemmer er lokalmat- og drikke produsenter. De selger ofte produktene både på gården sin og på Bondens Marked. En del selger også produktene sine gjennom dagligvarekjedene og ulike typer av delikatesseforretninger rundt i Norge. Flere av disse matnettverkene er med som piloter i det internasjonale nettverket Baltic Sea Food

Ostebygda

Ostebygda

Utviklet med støtte fra:


Baltic Seafood logo
Selskapet Rørosmat SA og merket «Røros – mat fra Røros-traktene» skal være Norges tydeligste merkevare innen lokalmat, og bidra til verdiskaping for våre medlemmer.
Gudbrandsdalsmat er et andelslag med matprodusentar i Gudbrandsdalen som driver med salg og distribusjon fra produsentene til butikk og servering.

Mange tenker nok på rakfisk når det blir snakk om lokalmat fra Valdres, da store andeler av Norsk rakfisk kommer fra Valdres. Men som du ser her er det langt ifra den eneste lokalmaten som produseres i Valdres.
Det er mange forskjellige produsenter i Eventyrsmak - alle med sine spesialiteter, laget av lokale bønder med lokale råvarer. Se vårt store produktspekter her.
Vi har mange spennende produkter, laget av lokale bønder med lokale råvarer. Lefsekling, rummebrød, gofalefse og gommokaku. Spekemat, fiskeprodukt og flatbrød. Se vårt store produktspekter her.
Nordlandsmat AS markedsfører og distribuerer produkter fra små matprodusenter i Nordland til dagligvarehandelen, storhusholdninger, hotell og restauranter.
Hardangersmak er samvirket som samlar små og mellomstore lokalmat- og drikkeprodusentar i Hardangerregionen og omland.
Mat fra Toten er en merkevare for mat som er produsert på Toten. Visjon: Vi skal berike folks hverdag med matopplevelser fra Toten Verdier: Ækte, Gromt og Raust.
Guldkorn er et samarbeidsforum for hele verdikjeden innen mat og drikke i Østfold. Guldkorn skaper de gode møteplassene for kunnskap, nettverk og nyskaping på tvers av fag- og produktområder.
Salg og distribusjon av lokalprodusert mat og drikke fra Innlandet til utsalg, restauranter, cafeer og catering.
LofotenMat profilerer Lofoten som matregion og bidrar til utvikling innen landbruk, sjømat og reiseliv.
Ekte Eiker er merket å se etter når du ønsker produkter med unik smak, unik opplevelse og høy kvalitet.
Norges offisielle lokalmatportal.
Kvalitetssikret lokalmat for profesjonelle innkjøpere
Inderøymat er et samarbeid mellom fem produsenter i Inderøy som produserer og utvikler nye, tradisjonsbaserte produkter — hver for oss og i samspill med hverandre.Siderklynga skal stimulere til økt verdiskaping, produktutvikling og innovasjon, og sikre kvalitet av norsk sider.I Ostebygda beitar dei flottaste kyrne på det friskaste fjellgraset, og glade geiter sprett rundt i fjellheimen om sumaren og vel seg ut dei mest velsmakande urtene til mjølkeproduksjonen​.
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.Norsk Gardsost er en landsdekkende organisasjon for norske handverksysteri og gardsmeieri.