Vi løfter glasset til ære for landets drikkemangfold! Norges Beste Drikke er den største årlige og nasjonale konkurransen for norske drikkeprodusenter med lokal foredling av norske råvarer. Konkurransen er en symfoni av smaker bare Norge kan tilby - for i hvert glass skjuler det seg en bit av Norges sjel. HANEN har driftet konkurransen for Norsk eplefest fra 2018, som hadde sitt utgangspunkt i fruktnæringen i Telemark og Norsk eplefest på Gvarv i 2009.

Opplev Norges Stolthet - Norges Beste Drikke!


Tidspunkt: Torsdag 14. mars

Sted: Rampen (Gamle Landbrukets Hus), Schweigaards gate 34C, 0191 Oslo

Billetter: Tilgjengelig nå! Sikre din plass til denne eksklusive begivenheten.BILLETTER

I uke 10 samles de beste av de beste for å konkurrere om æren og anerkjennelsen som følger med å være blant Norges mest fremragende drikker. Norges Beste Drikke er den mest etterlengtede konkurransen innen norsk drikkekultur og en hyllest til våre dyktige og lidenskapelige drikkeprodusenter.

I uke 11, torsdag 14. mars, inviterer vi deg til å delta i en opplevelsesrik dag fylt med smaksopplevelser og kunnskap. Bli med på vår eksklusive B2B-smaksmesse, hvor du får muligheten til å utforske det beste av norsk drikkekunst, presentert av våre talentfulle produsenter.

Så følger vår inspirerende fagdag, hvor vi dykker ned i hjertet av norsk drikkekultur gjennom engasjerende foredrag og debatter. Dette er din sjanse til å bli bedre kjent med historien, tradisjonene og innovasjonen bak noen av Norges mest elskede drikker.

Dagen kulminerer i en spektakulær finalefest, hvor du blir servert en middag skapt av Norges fremste kulinariske talenter. Menyen er inspirert av våre prisvinnende drikker. Vi vil også hedre og feire vinnerne av Norges Beste Drikke-prisene, som har utmerket seg blant de aller beste.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å utforske og oppleve det beste av norsk drikkekultur. Bli med oss og bli inspirert av mangfoldet, kvaliteten og lidenskapen som frembringer Norges Beste Drikke!

Velkommen til en ekstraordinær dag med smak, kunnskap og feiring av Norges beste drikke!

Program for Dagen

13.00-14.00: B2B-smaksmesse

Utforsk et mangfoldig av norsk drikkekunst, presentert av landets mest fremtredende produsenter. Ta del i denne unike smaksopplevelsen og bli forført av Norges delikate dråper.
Registrer deg her.

14.15-16.00: Fagdag med Fokus på Norsk Drikke

Dykk ned i hjertet av norsk drikkekultur med engasjerende foredrag, livlige debatter og muligheter for å bygge verdifulle nettverk. Bli med oss på en lærerik reise og oppdag hemmelighetene bak Norges mest elskede drikker. Billetter kan kjøpes her.ikke gå glipp av denne unike muligheten!

16.00-17.00: Mingling i Rampen Bar

Ta en pause og nyt en avslappet atmosfære i Rampen Bar. Møt bransjefolk og utforske et utvalg av norsk drikke. Ingen billett nødvendig - kom og bli med oss i en uformell og hyggelig stund!

17.00-21.00: Prisutdeling og Festmiddag

Feir de strålende vinnerne av Norges Beste Drikke! La deg friste av en spektakulær 9-retters smaksmeny, skapt av talentfulle elever ved Norsk Restaurantskole, inspirert av konkurransens kategorier. Sikre deg billetter nå og bli med på denne eksklusive feiringen!

Merk: Billetter er begrenset! Sikre din plass tidlig for å ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å utforske og feire det beste av norsk drikke. Billettsalget stenger 13. mars.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig dag fylt med smakfulle oppdagelser, lærerike opplevelser og festlige feiringer. Bli med oss for å hylle de lidenskapelige produsentene og deres fantastiske bidrag til norsk drikkekultur!

Klikk deg inn her for å få svar på ofte stilte spørsmål


Spesialitet

HANEN og Stiftelsen Norsk Mat har juryeringssamarbeid gjennom konkurransen Norges Beste Drikke, og nytt av året er at dette gjelder alle våre 9 kategorier. Søkere til Spesialitet-merket må fra januar 2024 melde på sine aktuelle kandidater til konkurransen Norges Beste Drikke, og oppnå bronse eller bedre poengmessig for å bli godkjent for bruk av Spesialitet.

Les mer om Spesialitet her

Har du ellers spørsmål om Spesialitet-merket, ta kontakt med Stiftelsen Norsk Mat v/Marit Strand: marit.strand@norskmat.no, mobil 926 14 992.

Viktige datoer å merke seg

Uke 1 - Registrering til konkurransen åpner
Uke 3 - Innsending av produkter åpner - produkter kan sendes inn til og med uke 6
Uke 6 - Frist for registrering, betaling og innsending til konkurransen
Uke 11 - B2B-smaksmesse, fagdag og finalefest
Uke 12 - Evaluering av ditt produkt, diplom og emblem blir tilsendt deg digitalt

Vi er stolte av å samarbeide med MENY, Digital Etikett, Stiftelsen Norsk Mat, Nofima, Anora, Nors Reataurantskole og Norsk Eplefest!


Siderlandet Norge
HANEN har satt opp en nettside med oversikt over norsk sider og norske siderprodusenter. Alle siderprodusenter kan registrere bedriften og produktene sine for å bli vist frem på nettstedet Siderlandet Norge

Registrering her:

Produsentinformasjon til siderlandet.no

Produkter til siderlandet.no