HANEN guides you to the rural pearls of Norway.

Maarud Gjestegaard

Innlandet

Vilt, vakkert og velsmakende! Maarud Gaard Opplevelser er et særegent kurs- og konferansesenter midt i skogen ved idylliske Sæterlisjøen, kun 1 time fra Oslo og Gardermoen. Vi tilbyr en 70.000 måls tumleplass, historie i vakre vegger og et imøtekommende vertskap som legger alt til rette for opphold og seminarer.

Welcome

ØVREGÅRD

Rogaland

Velkommen til Øvregård Hos oss finner du, kanskje Norges beste heimelaga flatbrød. Me har gardsutsalg. Garden vår ligger i Imsland som er ei lita bygd innerst i Vindafjord. Me er omgitt av fjord, fjell og flott natur, med mykje flotte turløyper. Me har "Dropp inn" bobilcamp med bade/fiskeplasser og robåt tilgjengelig om du ønsker ein tur på Ølmedalsvatnet. Det er og store trær for for dei som ønsker hengekøye camping. Velkommen til gards!

Welcome

Rygge Meieri

Viken

Norske håndverksoster laget på gamle Rygge Meieri. På Rygge Meieri ystes økologiske oster på egen melk fra Bjølsund gård. Håndverk og kvalitet i alle ledd særpreger våre oster og vi er stolt av å kunne vise til gull i oste-NM på vår Bjølsund Brie.

Welcome

Categories

HANEN will guide you to the great Norwegian experiences and impressions. Would you like to scuba dive, spend the night in a farm storehouse or enjoy a whale safari? Explore HANEN below!

Events around the country

We can offer many exciting and unique events all over the country

Explore events

News

The most important news from HANEN and our members

Read all news