HANEN guides you to the rural pearls of Norway.

Påldtun Gard

Sogn og Fjordane

Påldtun gard ligg ved Gloppefjorden i gamle Sogn og fjordane fylket. Vi er ein liten vestlandsgard som dyrker jordbær, bringebær og eple i sesonger. Vi har 2 stk utleigehytter i frukthagen vår. Ved vegen står ei sjølvbetjent salgsbod. Her får du handle med deg frukt og bær som er vidareforedla på garden vår. Vi har også utleige av sauna og båt. Ynskjer du ei omvisning eller at vi tar deg med på ein fjelltur i nærområdet? spør oss. Velkommen til gards

Welcome

Brekkeseter

Innlandet

Brekkeseter ligger øverst i seterområdet Høvringen med grense til Rondane Nasjonalpark. Brekkeseter består av et lite hotell og 17 utleieenheter som er gamle restaurerte seterstuer, bur, fjøs og låver. I hotelles restaurang; Rondane Spisestue, serverer vi retter basert på råvarer fra vår natur.

Welcome

Aarvik gard

Vestland

Aarvik gard ligg like ved sjøen ved Bjørnefjorden. Her kan dere overnatte i Gamlastovo frå 1820 eller oppe på Pikeloftet i Våningshuset. På gardsbruket har vi eit økologisk handtverksbakeri og kafè i løo der vi bakar mykje forskjellig søtbakst, brød og surdeigsbrød på urkorn, der alt blir bakt for hand. Me dyrkar grønnsakar, bær og frukt og har ein flokk med Kystgeiter og høns, så her er mogleg å få tak i ferske økologiske egg. Aarvik gård er eit levande eksempel på bærekraftig landbruk og ein unik moglegheit til å oppleve den vakre naturen og kystlivet ved Bjørnefjorden.

Welcome

Foldvik Familiepark

Vestfold

Foldvik Familiepark er et eldorado for barnefamilier med et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne. Foldvik Familiepark ligger i Stavern ca. 1,5 timer fra Oslo og tilbyr moro for hele familien!

Welcome

Ramme

Akershus

Ramme i Hvitsten er en kulturdestinasjon for kunst og natur. Her har vi fantastiske parkanlegg, spektakulære bildegallerier, økologiske serveringssteder og et helt eget fjordhotell. Til sammen danner det en eventyrlig virkelighet.

Welcome

Categories

HANEN will guide you to the great Norwegian experiences and impressions. Would you like to scuba dive, spend the night in a farm storehouse or enjoy a whale safari? Explore HANEN below!

Events around the country

We can offer many exciting and unique events all over the country

Explore events

News

The most important news from HANEN and our members

Read all news