HANEN guides you to the rural pearls of Norway.

Genuine, authentic and tasteful.
Enjoy Norway.

Sigstad Gård - bryllupsgården

Oppland

Vi ønsker velkommen til vakre og intime Sigstad Gård! Bryllupsgårdens unike atmosfære skaper en perfekt ramme rundt ethvert selskap og bryllup, uansett størrelse. Vi sørger for eksklusivitet og skreddersyr etter dine ønsker og behov. Hos oss er maten i fokus og alt blir laget fra bunnen av, med mest mulig lokale råvarer. Vi er geografisk plassert midt i hjertet av Innlandet med kort vei til Hamar, Gjøvik og Lillehammer. På sommeren kan vi også tilby stabburskafeen med gårdsbutikk. I kafeen kan du få kjøpt deilig hjemmebakst og lunsjretter basert på kortreiste råvarer. I Gårdsbutikken vil fokuset være mat. Her kan du få handlet kortreiste råvarer fra gården og noe fra Mjøsområdet.

Welcome

Skott Gård Nordre

Buskerud

Skott Gård Nordre produserer plommer, svarthyll, hageblåbær, stikkelsbær og rosenrot. Ferske og videreforedlede varer selges på markeder rundt om i landet. Fruktvin selges fra gårdsutsalg.

Welcome

Billingen Seterpensjonat

Oppland

Med elva Tora brusande forbi ligg pensjonatet og kafeen som eit eventyrleg pusterom, berre eit steinkast frå rv 15. På Billingen Seterpensjonat er kultur-, mat – og naturopplevingane mange – og stuttreiste. Inne får du heimelaga lokalmat, seterhistorie, gjestfrihet og tømmerveggar med sjel. Rett utanfor dørstokken freistar poetisk vandring på naturskjøne Diktarstigen, stigen som er ein hyllest til lyrikaren Jan Magnus Bruheim med tavlar som inneheld utdrag frå diktinga hass. Dette kan vere ei filosofisk vandring, der ein kan ta seg tid til å reflektere over dei store og små tinga i livet.

Welcome

Askim Frukt -og Bærpresseri

Østfold

Butikk, kafé og opplevelser! Velkommen til vår flotte helårsåpne fabrikkbutikk. Her finner du et komplett utvalg av våre egenproduserte varer basert på frukt og bær, samt at vi tilbyr våre besøkende en rekke spennende matvarer fra andre småskalaprodusenter, altså vår egen "Mathall". I den ene delen av butikken kan du vandre igjennom historien vår, lære om produksjon og produkter fra 1936 og frem til idag gjennom utstillinger, bilder og dokumentasjon. I drivhuset finnes til enhver tid et stort utvalg interiørprodukter til inne og utebruk og på smaksdisken finnes alltid noe godt. Husk å ta deg tid til en eplevaffel i kafeen når du kommer innom oss!

Welcome

Gransjøberget

Hedmark

Gransjøberget Sæter ligger idyllisk til på en gammel sætervoll midt i skogen i Julusdalen øst for Elverum. Her er det gamle seterbygninger og noen nye som glir inn i miljøet. Om du noe sted skal nyte skogens ro må det være her! Vi har ikke elektrisitet og vi er langt fra bebyggelse og larm.

Welcome

Gunnabuda

Møre og Romsdal

Gunnabuda ligg på øya Flemsøy/Skuløy nord for Ålesund, heilt ute i havgapet på Sunnmøre. Hovedbygningen er ei sjøbud der det før vart produsert klippfisk og skaldyrhermetikk - i dag vert lokala brukt til møtelokale, servering og overnatting. Til overnatting har Gunnabuda også 3 hytter som ligg like ved hovedbygningen. Vi tilbyr også aktivitetar som havpadling og turar med Gunnabuda sin eigen vikingbåt.

Welcome

Presteenkesetet Huser

Akershus

Det gamle presteenkesetet Huser ved Vorma, ligger 20 minutter fra Oslo lufthavn, Gardermoen. Her kan gjestene finne ro og møte varm gjestfrihet i historiske omgivelser. Det 200 år gamle teglsteinsføset gir en flott ramme for både bryllup og yogaklasser. I hovedbygningen og kårboligen tilbyr vi overnattingsmuligheter.

Welcome
See other promoted companies

Categories

HANEN will guide you to the great Norwegian experiences and impressions. Would you like to scuba dive, spend the night in a farm storehouse or enjoy a whale safari? Explore HANEN below!

Events around the country

We can offer many exciting and unique events all over the country

Explore events

News

The most important news from HANEN and our members

Read all news