HANEN zeigt den Weg zu ländlichen "Perlen" in Norwegen.

Genuin, echt und geschmackvoll.
Erlebe Norwegen.

Høystålet / Lofoten Wool

Nordland

Velkommen til lokal ull og lykkelige sauer! I Høystålet har Lofoten Wool verkstedsutsalg mens villsau går ut og inn av fjøset i 1.etg.

Welcome

Nyhuus Gard

Telemark

Bestefar Torstein plantet den første frukthagen på Nyhuus i 1920. Noen av trærne står fremdeles og bærer god frukt. I gardsutsalget finner du mange sorter epler, plommer, Nyhuus eplemost, gele, syltetøy, honning og til jul har vi også julenek og pyntegrønt. Kunstgalleri vår, sommer og høst. www.gallerinyhuus.no

Welcome

Vikingegarden Maurenga

Akershus

Vikingegarden Maurenga åpnet 23. juni 2001. Vikingegarden har som mål at stedet med sin helt spesielle atmosfære skal gi gjestene opplevelsen av trivsel, harmoni og glede – et sted som egner seg både for å lære og være!

Welcome

Bryhni Søndre

Hedmark

Bryhni søndre i Stange tar i mot gjester til overnatting, møter, seminarer, selskaper, bryllup, lunch, middager, konfirmasjoner, barnedåp og minnestunder. Vi har kapasitet for opptil 100 gjester til bespisning og 17 senger til overnatting.

Welcome

Tustna Ladestasjon

Møre og Romsdal

Vårt sted fikk navnet «Tustna Ladestasjon» fordi det er nettopp dette det har vært for vår familie og bygda i mange år. En ladestasjon for kropp og sjel! Skogen, strand og svaberg har vært med på å gi oss ny energi og en avslappende pause. Vi vil nå gi flere gleden av å bli pleiet av de naturlig gode omgivelsene. Tustna Ladestasjon gir deg mulighet til en digitalfri pause, med opplevelser som berører sansene.

Welcome

Åmot

Sogn og Fjordane

Åmot - det finaste vi eig, det beste vi har. Høyrer du den vesle elva som renn under kloppa på veg over tunet? Framom deg ligg Åmot og dagar du aldri vil gløyme. Bak deg sildrar elva som ei stengsle mot alt anna.

Welcome

29/2 Aurland

Sogn og Fjordane

Vi er et lite gardshotell drevet av Tone Rønning Vike og Bjørn Vike. Navnet er rett og slett gårds-og bruksnummeret vårt. Vi tilbyr skreddersydde turer, særprega rom, fluefiske, fjord og fjell. Kom og la deg bli "bergteken"!

Welcome

Loftet Gardsbutikk & kafè

Akershus

Nede på et jorde i Eidsvoll, ligger Loftet Gårdsbutikk idyllisk til på gården Hol Vestre. Her har vi to etasjer med ren glede. I første etasje finner man en stor kafé, med eget bakeri hvor vi baker brød, bakervarer og kaker hver åpningsdag. På kjøkkenet produseres også nydelige lunsjretter, laget av gardens egne eller med lokale råvarer. Hos oss får man servert ren mat laget fra bunnen av. Vi er kåret til en av Norges fineste gårdsbutikker.

Welcome
See other promoted companies

Kategorien

Bei HANEN findest du die guten, norwegischen Erlebnisse und Eindrücke. Hast du Lust zu tauchen, an einer Wal-Safari teilzunehmen oder in einem alten Vorratshaus zu übernachten.

Was geschieht rundt um im Lande?

Das ganze Land bietet viele spannende und einzigartige Arrangements.

Erkunde Veranstaltungen und Aktivitäten

Neuigkeiten

Die wichtigsten Neuheiten fra HANEN und seinene Mitgliedern.

Lies alle Neuigkeiten