HANEN zeigt den Weg zu ländlichen "Perlen" in Norwegen.

Genuin, echt und geschmackvoll.
Erlebe Norwegen.

Granavolden Gjæstgiveri

Oppland

Et gjestgiveri midt i Norges historiske hjerte Granavolden Gjæstgiveri har en 300 år gammel historie, i Gran kommune på Hadeland, vis avis Søsterkirkene på Granavollen. Hit kommer du med bil etter en drøy time fra Oslo, eller etter 50 minutter fra Oslo lufthavn, Gardermoen. Fra Gran sentrum slynger veien seg mot horisonten og etter syv minutter er du framme hos oss. Gjestgiveriet er åpent hele året.

Welcome

Hjelle Hotel / Gamlebutikken på Hjelle

Sogn og Fjordane

Hjelle Hotel er eit koselig familiehotell, som er drive av samme familie sidan 1896. Hjelle ligg ved austenden av Strynsvatnet i Stryn Kommune. Rolig stad med storslegen natur og atmosfære av gammal bygdekultur. Gamlebutikken på Hjelle ligg vegg i vegg med Hjelle Hotel, med brukskunst og kafe.

Welcome

Sivle Gard

Hordaland

Velkomen til Sivle Gard, der natur og kultur går hand i hand! Mellom høgreiste fjell og djupe dalar tek vertinna dykk med inn i Per Sivle sitt rike. Dette området som diktaren henta inspirasjon og trødde sin barneår, er i dag ein del av det sermerkte Vestnorsk fjordlandskap, som er på UNESCO si verdsarvliste. På Sivle kan de nyta storslagen natur, krydra med forteljingar, dikt og song. Her kan de få nyta god heimelaga tradisjonsmat, der mykje av råvarene vert produsert på garden. Vertinna på Sivle gjer alt for at gjestene skal få gode og ekta opplevingar.

Welcome

Eplet Bed & Apple

Sogn og Fjordane

Eplet Bed & Apple presenterer gardsturisme i moderne format. Hengekøyer, sykkkelutleie, krokettgolf og små lam i hagen. Avslappet internasjonal atmosfære. Dobbeltrom 760 NOK første natt/ 690 NOK påfølgende netter. Sovesal 240 NOK. Telt 120 NOK per person. Dette stedet bør du ikke gå glipp av!

Welcome

Kvebergsøya Gård

Hedmark

Kvebergsøya er en gard med røtter tilbake til 1600-tallet og mange gamle, men restaurerte bygninger og moderne fasiliteter. Likevel vil du føle deg tilbake satt til oldemors-tid. Garden ligger fredelig til med nærhet til skog, elven Grimsa og tjønner og er i drift med produksjon av lammekjøtt og som overnattingssted og besøks-gård med sauer/lam, fjordhester, katter og hunder. Vi serverer frokost & middag ved bestilling.

Welcome

Renndølsetra

Møre og Romsdal

Velkomen til Renndølsetra! Kvar sommar sidan 1740 har familien Opdøl flytta dyra til setra i Innerdalen vest i Trollheimen, 3 timars kjøring frå Trondheim og Ålesund. Her kan du bo, berre for å slappe av og nyte seterstemninga, eller som utgangspunkt for fjellturer. Vi har også ein seterkafe der vi serverer vafler og enkel mat om du berre har tid til ein dagstur.

Welcome

Eidfjord Fjell & Fjord Hotel

Hordaland

Velkommen til Eidfjord Fjell & Fjord Hotel Vi er et privat lite hotell uten kjedetilknytting! Vi kjenner Eidfjord og vil gjerne hjelpe dere til å ha en hyggelig stund her i bygda vår.

Welcome

Kittilbu Utmarksmuseum

Oppland

Kultur- og naturhistoriske opplevelser for hele familien i setergrenda Kittilbu i Gausdal Vestfjell, der Langsua nasjonalpark er nærmeste nabo.

Welcome
See other promoted companies

Kategorien

Bei HANEN findest du die guten, norwegischen Erlebnisse und Eindrücke. Hast du Lust zu tauchen, an einer Wal-Safari teilzunehmen oder in einem alten Vorratshaus zu übernachten.

Was geschieht rundt um im Lande?

Das ganze Land bietet viele spannende und einzigartige Arrangements.

Erkunde Veranstaltungen und Aktivitäten

Neuigkeiten

Die wichtigsten Neuheiten fra HANEN und seinene Mitgliedern.

Lies alle Neuigkeiten