HANEN zeigt den Weg zu ländlichen "Perlen" in Norwegen.

Genuin, echt und geschmackvoll.
Erlebe Norwegen.

HANEN presents

Paulsrud Gård

Oppland

Frister det med en god natts søvn i en autentisk laftestue fra 1880-tallet? På melkebruket Paulsrud, med nydelig utsikt ut over Vestre Gausdal (25 km nordvest for Lillehammer) har vi et lite knippe spesielle hytter med det lille ekstra for par, familier og mindre grupper. Fjøs og låve er fylt med snille melkekyr, kalver, og sauer som man kan få hilse på. Fersk melk rett fra tanken og nybakte gårdsbrød. I sommerhalvåret er vi selvforsynt med egg fra høner.

Welcome

Smakfulle Rom Konferansegård

Akershus

Midt mellom Oslo og Gardermoen finner du en unik og moderne konferansegård for både store og små grupper. Vi fokuserer på ekte matopplevelser, komfort og personlig service.

Welcome

Venabu Fjellhotell / Venabustallen

Oppland

Hyggelig hotell på Venabygdsfjellet sør for Rondane nasjonalpark. Vi har egen stall og gård med seter. Vi arrangerer rideturer, fotturer med leder og skiturer med leder. Norsk tradisjonsmat og vegetar-retter er en spesialitet. Fotokurs. Nye komfortable tømmerhytter til utleie.

Welcome

Hitra Gårdsmat

Sør-Trøndelag

Hitra Gårdsmat deler raust av markens grøde, og ønsker at alle skal føle seg som en hedersgjest. Velkommen skal du være!

Welcome

Søstun Gård

Hedmark

Velkommen til Søstun Gård hvor tiden har stått stille i flere tiår! Kom deg vekk fra byens tjas og mas. Opplev god gammeldags gårdsdrift, i bonderomantiske omgivelser. Bo og driv din egen gård, der opplevelse og ferie går hånd i hånd.

Welcome

Sigstad Gård - bryllupsgården

Oppland

Vi ønsker velkommen til vakre og intime Sigstad Gård! Bryllupsgårdens unike atmosfære skaper en perfekt ramme rundt ethvert selskap og bryllup, uansett størrelse. Vi sørger for eksklusivitet og skreddersyr etter dine ønsker og behov. Hos oss er maten i fokus og alt blir laget fra bunnen av, med mest mulig lokale råvarer. Vi er geografisk plassert midt i hjertet av Innlandet med kort vei til Hamar, Gjøvik og Lillehammer. På sommeren kan vi også tilby stabburskafeen med gårdsbutikk. I kafeen kan du få kjøpt deilig hjemmebakst og lunsjretter basert på kortreiste råvarer. I Gårdsbutikken vil fokuset være mat. Her kan du få handlet kortreiste råvarer fra gården og noe fra Mjøsområdet.

Welcome

Hovden Fjellstoge

Aust-Agder

Øverst i Setesdal, 850 m.o.h og 2,7 km ovenfor Hovden sentrum finner du Hovden Fjellstoge. Med Vidmyr naturreservat og Otras perlende vann som nærmeste nabo, er Hovden Fjellstoge det perfekte utgangspunkt for minnerike dager på fjellet. Fjellstogas Familierestaurant er kjent for mat av høy kvalitet, og bruk av råvarer fra lokale produsenter. Velg mellom komfortabel overnatting i hovedbygningen, eller selvhushold på hytte. Fjellstoga er et utmerket sted å samle venner og familie for noen hyggelige dager, eller for deg som trenger et stopp på vegen. Her er muligheter for selskap, bedrifter og små og store grupper. Velkommen til fjells!

Welcome

Sørre Hemsing

Oppland

Sørre Hemsing er et gammelt firkanttun med hus fra 16- og 1800-tallet. Det ligger 520 m.o.h. på¨austsida av Vangsmjøsa. Vi har et unikt kulturlandskap rundt oss, med rydningsrøyser, steingjerder og sjeldne eng- og stølsplanter. Natur og kulturstig: fra fjord til fjells. Støl fra 1841 på Ryssen

Welcome
See other promoted companies

Kategorien

Bei HANEN findest du die guten, norwegischen Erlebnisse und Eindrücke. Hast du Lust zu tauchen, an einer Wal-Safari teilzunehmen oder in einem alten Vorratshaus zu übernachten.

Was geschieht rundt um im Lande?

Das ganze Land bietet viele spannende und einzigartige Arrangements.

Erkunde Veranstaltungen und Aktivitäten

Neuigkeiten

Die wichtigsten Neuheiten fra HANEN und seinene Mitgliedern.

Lies alle Neuigkeiten