Kontaktperson | Marit Kleppe |
Adresse | Sørstrandsv. 16 6823 Sandane |
Telefon | 57865333 |
Lengdegrad | 6.216471 |
Breddegrad | 61.77537 |
Vi er eit historisk laksehotell frå 1869 - kjendt for vår satsing på lokal mat. Vi har vunne fleire prisar for dette med kjøkkensjef Bodil Fjellestad i spissen. Her er alt heimelaga frå vårt eige produksjonskjøken, med råvarer frå lokale bønder. Vi tilbyr også mange opplevingar inne og ute. Velkomen!
I 150 år har laksefiskarane besøkt Gloppen Hotell kvar einaste sesong- Gloppenelva er ein av landets beste. Vi satsar også stort på lokalmat og vår kjøkkensjef har ei 3 mils grense på så mykje som mulig.
Vi tilbyr mange aktivitetar både inne og ute- ikkje minst vakre fjellturar, med eller uten guide. Alltid med nydeleg heimelaga niste frå hotellet.
I 2011 kom ein ny fløy til med flotte kurs og konferansefasilitetar og 24 topp moderne rom. Vi kan no seie at vi har rom frå tre århundrer.
Vi har vunne fleire prisar for vår satsing på lokalmat. Bl.a; Reiselivsprisen 2012 - Med på vinnarlaget til Det Norske Måltid 2011 på Tv2 - Ganefart 2010- Norges beste spisested langs veien - Ganefart 2008 S&F - Norwegian Foodprints.
Velkomen inn til ei oppleving i historie og lokale smakar.
Guida off-piste topp-turar på ski
Team-bygging i gapahuk
Sentrumsvandring med historisk guiding
Kokke-kamp og kokkekurs arrangert av Bodil Fjellestad, kjøkkensjef.