Her finner du et stort utvalg av lokalmat- og drikkeprodukter. Mange av produsentene har egne gårdsbutikker eller utsalg. Ellers kan du ofte få tak i disse produktene gjennom andre gårdsbutikker, på markeder, i dagligvarehandelen eller i utvalgte forretninger. Her finner du varer som prisbelønnet ost, melk, spekepølse, hjemmelaget is, svinekjøtt fra glade, frittgående gris, tradisjonelt speket pinnekjøtt og fenalår, sider, eplemost, øl, sjokolade og selvfølgelig masse grønnsaker og frukt.
Hva med smakfullt reinkjøtt fra Selbufjella eller økologisk kjøtt fra kyr som har beitet ved Glommas bredd? Du har mange menyalternativer når søndagsmiddagen skal lages!
Grøndalen gård ligger vakkert til ved Glomma i Nes i Akershus. Gården drives økologisk med melkeproduksjon, kjøttproduksjon og eget meieri. Meieriproduktet vårt heter Nyr. Nyr er en fløyelsmy ... Fotograf : Marte Garmann
Kos deg med velsmakende epler eller nyplukkede tomater. Flere av våre lokalmatprodusenter leverer ferske og sunne produkter rett fra jordet.
Omaeple er ei lita videreforedlingsbedrift på gården "Larsane" på Omastrand i Kvam kommune. Her lager me eplemost av økologiske epler fra Hardanger, det meste er egneprodusert økologisk frukt.Tilb ... Fotograf : Randi Kjosås Håtuft
Fersk eplemost, nypresset blåbærsaft og helsebringende svarthyllsaft er noen av drikkene du kan nyte både til hverdags og fest.
Vår visjon er å lage Norges, ja kanskje verdens beste drikk basert på rene råvarer og rene smaker. Vi lager drikk på 0,33l og 0,75 flasker. Hovedserien vår er økologisk og består av 8 smaker, som ...
Prøv økologiske urter i te- og krydderblandinger, eller smak nydelige geleer basert på gamle oppskrifter fra loftet.
Norske kvinner har lange tradisjoner med nøysomt håndarbeid og bruk av ekte råvarer. På to vakre fjellgårder i Tolga dyrkes og foredles etter samme prinsipper den dag i dag. Fjellurt har produsert ... Fotograf : Rob Verdenius
Fersk, røkt eller raket fisk - valgene er mange. Lokale råvarer og gamle tradisjoner er en god kombinasjon når fisken skal foredles.
I 2013 åpnet vi vår nye og større gardsmatbutikk, møterom og serveringslokale. På forespørsel arrangerer vi omvisninger, møter og selskaper. Gardsbutikken er åpen mandag til søndag hele året. Rak ...