HANENs bedrifter tilbyr matservering i vakre omgivelser som spenner fra herskapelige gjestegårder til rustikke fjellstuer. Du kan nyte en femretters middag på restaurant eller rømmegrøt på setra. Fellesnevneren for alle er kvalitet, kortreist og hjemmelaget. Vertskapet forteller deg historien bak maten og ønsker velkommen til en smakfull opplevelse!
Sjømat på tallerkenen mens du skuer utover havet, eller lokale mattradisjoner servert i fjellheimen? Du har mange menyer og utsikter å velge mellom!
Valdres Mathus, Kroa i Bagn er ein serveringsplass med fokus på lokale, gode råvarer og tradisjoner på ein moderne måte. Fotograf : Cathrine Dokken
Dra på gårdsbesøk og avslutt dagen med en bedre middag som ofte er basert på gårdens ressurser og lokale råvarer. Flere gårder tilbyr også overnatting i både stabbur og låve!
Velkomen til Sivle Gard, der natur og kultur går hand i hand! Mellom høgreiste fjell og djupe dalar tek vertinna dykk med inn i Per Sivle sitt rike. Dette området som diktaren henta inspirasjon o ... Fotograf : Kyrre Wangen
Dersom du ønsker å skru tiden tilbake bør du besøke en seter eller fjellstue utenfor allfarvei. Her kan du nyte naturens stillhet mens du spiser middag.
Velkomen til Renndølsetra! Kvar sommar sidan 1740 har familien Opdøl flytta dyra til setra i Innerdalen vest i Trollheimen, 3 timars kjøring frå Trondheim og Ålesund. Her kan du bo, berre for å sl ...