Nordnes Kro og Camping

Ta turen innom matkroken på Nordneskroa for lokale matprodukter eller husflid! Det er også mulig å bestille enkelte varer i vår nettbutikk.

Tradisjonsbakst i Bakstehuset med Lisa Grimstad og Irene Jansen.

Når du kjører E6 gjennom Saltdal anbefaler vi et stopp på Nordneskroa. Her blir du servert ekte norsk tradisjonsmat.   Fotograf: Roger Berg

Møsbrømlefsa - ekte "Sailtenkost" er vår signaturrett på Nordneskroa. Den serveres varm med møsbrøm, smør og rømme. Vi håndkjevler og takkesteker våre lefser.   Fotograf: Karoline O.A. Pettersen

Lisa Grimstad, helt til venstre og Tommy Edvardsen helt til høyre, er vertskapet på Nordnes Kro og Camping og ønsker deg velkommen til oss. Nisvet Dzinic er kokk på Nordneskroa og lager bl.a. møsbrøm til våre møsbrømlefser. Irene Jansen baker sammen med Lisa lefsene i Bakstehuset.

Miljøfyrtårn Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
Telefon 75693855
Lengdegrad 15.315529
Breddegrad 66.937468

Lisa og Tommy ønsker deg velkommen til Nordneskroa! Hos oss får du ekte matopplevelser basert på lokale tradisjoner. Du finner oss ved E6 i Saltdal, 20 km sør for Rognan og like ved den vakre Saltdalselva.

Nordneskroa er selve hjertet hos oss og har blitt et populært spisested langs E6 med ekte norsk hjemmelaget tradisjonsmat på menyen, som gammelsalta sei, lam og okse fra lokale gårder eller våre håndkjevlede og takkestekte møsbrømlefser, som er vår signaturrett.

Sommeren 2021 kan vi tilby en møsbrømlefseopplevelse i vårt nye baksthus. Her kan du lære å lage din egen lefse.

I Matkroken får du kjøpt lokale produkter fra nærområdet og våre egne produkter som flatbrød, ulike typer lefser, sirup, chutney m.m. Enkelte produkter kan også kjøpes i vår nettbutikk.

Vi tilbyr overnatting i Kårstua eller Gammelhuset, eller i en av våre moderne hytter. I tillegg har vi oppstillingsplasser for bobiler, campingvogner og telt. Du kan oppleve bygda vår på sykkel langs Saltdalselva, som også er en populær elv for sjøørret- og laksefiske. Kjøp gjerne med deg en nistepakke med tradisjonsmat fra kroa. Det er også et rikt utvalg av turmuligheter i nasjonalparkene. Hva med å oppsøke noen av våre mange kulturskatter?

Våre åpningstider er alle dager fra kl. 9.00 - 22.00.

Vi gleder oss til å møte deg!

Les mer