Haneborg gård (Tomtermais)

Oversiktsbildet over gården en travel søndag. Vi har parkeringsplass til alle!

Vi selger også produkter fra andre lokale bønder i gårdsbutikken   Fotograf: Ane Johnsen

Ole Martin er tredje generasjons bonde på Haneborg   Fotograf: Visit Drøbak Oscarsborg

Våre åpningstider endres gjennom sesongen, sjekk nettside for oppdatert info   Fotograf: Visit Drøbak og Oscarsborg

Velkommen til en hyggelig gårdshandel!   Fotograf: Veronica Moen

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Haneborg gårdOsloveien 160
1449 Drøbak
Telefon 90056525
Lengdegrad 10.675517
Breddegrad 59.687629

Bare en halvtimes kjøretur fra Oslo finner du vår koselige gårdsbutikk med over 50 forskjellige egenproduserte grønnsaker, samt et utvalg lokale matvarer. Vi tilbyr også selvplukk av rundt 12 ulike grønnsaker, så ta gjerne med familie og venner ut på gårdsbesøk.

Vi er godt kjent for den søte maisen vår, men tilbyr også selvplukk av bønner, sylteagurker, beter, løk, gulrøtter og solsikker for å nevne noe.

Utvalget i gårdsbutikken gjenspeiler sesongen rundt oss og vi er stolte av å kunne tilby en stor bredde av variasjoner innen norsk grønnsaksproduksjon. På forsommeren kommer de første salatene og reddikene før butikken fylles av det bugnende mangfoldet vi får inn på sommeren og høsten. I drivhusene får tomaten tid til å rødme på planten og snacksagurkene er populære i alle aldersgrupper. Hele vinteren fyller vi opp gårdsbutikken med gode lagringsgrønnsaker som løk, kål, beter og andre rotgrønnsaker. Spis det som er i sesong og du vil være sikker på å få de beste råvarene!

Ole Martin er tredje generasjons bonde på Haneborg og siden han tok over i 1995 hatt et ønske om å drive med direktehandel og opprette en god dialog med kunden. Han begynte i det små, og dyrket først 4 dekar mais til selvplukk og solgte ut fra garasjen. Etterspørselen etter større variasjon har vært motivasjon til å utvikle gården til slik den drives i dag. Grønnsakene våre er usprøyta og høstes skånsomt for hånd. Møkkakjelleren har blitt til en helårs gårdsbutikk og vi ønsker dere velkommen til en hyggelig gårdshandel!

Med vennlig hilsen Ole Martin Tomter og resten av gjengen på Haneborg gård.

Les mer