Gammellåven

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kari Aarvåg Goa
Adresse Fjellvegen 105
6690 AURE
Telefon 41411990
Lengdegrad 8.847405
Breddegrad 63.348881

Gammellåven ligger i Årvågsfjorden i Aure kommune, kun 3 km fra det anerkjente utsiktspunktet Brekka langs fylkesveien mellom Kristiansund og Trondheim. Her finner du kortreiste kjøttprodukter fra gården tilknyttet låven og håndarbeid av Kari Goa samt lokale småskalaprodukter. I kafeteriaen er det mulighet for å kjøpe seg is, kaffe og kaker, pølse med brød og rømmegrøt og i helgene tilbyr vi en litt utvidet middagsmeny.

Innerst i Årvågsfjorden ligger låven tilknyttet gården som i dag drives av Kari og Arve Johan Goa. Gården er i full drift med melkekyr, sauer, geiter og høner. Om sommeren blir man møtt av folkekjære kopplam, kje og kalver. Her vil du få innsyn i det norske landbruket slik det er i dag og inne på låven er det er utstilt ulike gamle redskaper som gir et innblikk i hvordan landbruket ble drevet tidligere.

I butikken finner du varer for en hver smak. Populære varer er saueskinnsproduktene av egne sauer, strikka ullsokker og votter, honning, laks, klippfisk og salt med mer.

Låven brukes også som lokale til utleie til blant annet dåp, slektstreff, konfirmasjon og bryllup samt kurs og konferanse. Lokalet er utstyrt med storkjøkken og det du trenger for å holde et selskap med opp mot 100 personer. Vi har alle rettigheter i baren.

VELKOMMEN til Gammellåven!

Åpningstider:

Vi holder åpent hver helg fra St.Hans og hele juli. Ellers i året har vi åpent ved spesielle anledninger som jul, påske osv. samt noen helger.

Åpningstidene i sommer vil være 13 - 17.

Les mer