Smiegarden

  Fotograf: Felix André Skulstad

  Fotograf: Felix André Skulstad

  Fotograf: Felix André Skulstad

  Fotograf: Felix André Skulstad

  Fotograf: Felix André Skulstad

  Fotograf: Felix André Skulstad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Eli Undheim
Adresse Smedavegen 1
4342 Undheim
Telefon 91521576
Lengdegrad 5.77729
Breddegrad 58.68177

Smiegarden, kultur- og gjestehus er et miljø med mulighet for rekreasjon, galleribesøk, feire jubileer, konsertopplevelser, pubkvelder med allsang, å smake på lokal tradisjonsmat, for overnatting og opplevelser og en annerledes pause i autentiske omgivelser.

Smiegarden, kultur- og gjestehus ligger midt i Undheim sentrum i Time kommune. Undheim ligger midt i dikteren Arne Garborg sitt rike, på Høg-Jæren. Smiegarden har nærhet til flott turterreng, fiskemuligheter og andre kulturinstitusjoner som Fotland Mølle, Jærmuseet med Garborgsenteret, gallerier og Arne Garborg sitt Knudaheio og Garborgheimen. 1000 meter oppover HøgJæren kan man nyte utsynet over hele Jærlandskapet - høyt og lavt.

Undheimsmia er et over hundre år gammelt kulturminne som er bevart slik smeden forlot den for 45 år siden. Smiegarden består av smia, snekkerloftet, grishuset/fjøset, det gamle sweitzerhuset og den store bestemorshagen.

Smiegarden leies ut til selskap - privat og firma, temamøter, konserter, teambuilding, grillfester, institusjoner, foredrag, møter, turbusser, skoler, foreninger, lag, og barnehager m.m.

Smiegarden arrangerer konserter, "Smiekveld", markedsdag som er et samarbeid med lokale husflidhåndverkere, sommerfest og familiedag på Knudaheio som er et samarbeid med www.garborgsenteret.no

Velkommen til det ekte, enkle og eksotiske i det vakre Høg-Jærske landskapet!

Les mer