Storstuu Winsnes

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Storstuu Winsnes
7387 Singsås
Telefon 91593807
Lengdegrad 10.647729
Breddegrad 62.947876

Vi har selskapslokaler, catering, kafe og pub. Med tre generasjoner Winsnes på gården er vi stolte av å motta gjester på ærverdige Storstuu Winsnes – velkommen!

Familien Winsnes har hatt gården Storstuu Winsnes i sin eie i flere hundre år. Den har vært et stoppested for langveisfarende og laksefiskere. I dag drives gården fremdeles av familien med flere virksomheter.

På låven sitter nissen, som også er våre selskapslokaler, med 150 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Nede er det et lokale for servering, garderobe, toalett og bar. I andre etasje er det to for servering. Det ene rommet har lerret og egner seg godt som møterom. På uteområdet er det god plass til parkering og utendørsaktiviteter.

Lokpub//alene er bygget og innredet i rustikk bonde-romantisk stil og er perfekt for de som ønsker en lun atmosfære på sine begivenheter. Vi kan tilby alt fra koldtbord til sammensatte menyer. Baren innehar alle rettigheter.

I forbindelse med arrangement i selskapslokalene eller uavhengig av disse, tilbyr vi overnatting med frokost. Vi har 7 rom, 13 senger og 5 bad. Rommene er i i våningshuset fra 1882 of er innredet orginal rustikk stil. Overnatting inkluderer frokost, og internett.

Vi serverer søndagsmiddag hver søndag. Fra Kl.14.00 til 18.00 Tallerkenretter fra kr 150 - 190. Barn under 4 år spiser gratis. Barn fra 4 - 12 år kr 70.

Noen ganger i løpet av året arrangerer vi pubkvelder. Følg med under nyheter og på vår facebookside, så vil dere se hva som skjer.

Les mer