Sie gard

Sølve, Lise, Molly og sauer. Hjemme på gården.   Fotograf: Ingrid Benning

Fenalårene våre er magisk gode. Fjellbeite i Ryfylke koblet med god håndverkstradisjon.   Fotograf: Ingrid Benning

Pinnekjøttet vårt har mange faste kunder. Det blir tørrsaltet og tørket minst 4 uker.   Fotograf: In

Gjeterhund er en viktig del av sauedriften. Molly, som er på bildet, er både flink og snill. En favoritt!   Fotograf: Ingrid Benning

Dette er gården vår, sett fra Høyland gard. Nå kommer det også et nytt utsalg her!   Fotograf: Ingrid Benning

Husk å vanne ut pinnekjøttet i minst 18 timer. Bytt vann en gang. Damp til kjøttet løsner fra beinet. Husk ekte smør og fløte til rotmosen. Velbekomme!   Fotograf: Ingrid Benning

I utsalget vårt kommer du til å finne saueskinn av spæl og villsau.   Fotograf: Ingrid Benning

Spekepølse av lam og hjort. Lam fra egen gård og hjort fra Ryfylke.   Fotograf: Ingrid Benning

Bondens Marked
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Lise Vistnes
Adresse Kyrkjevegen 181
4137 Årdal i Ryfylke
Telefon 92617279 og 41454899
Lengdegrad 6.210334
Breddegrad 59.155623

Velkommen til Sie Gard, her produserer me tradisjonell og naturleg mat frå Ryfylke. Me foredler lam frå heiå og bær frå bakkane i Årdal i vårt eige produksjonsbygg med utsal.

Sie gard ligg i Årdal i Ryfylke. Me foredler lam, bær og frukt på tradisjonelt vis. Bær og frukt spelar hovudrolla i syltetøyet vårt. Det er difor ikkje krydra og vi bruker lite sukker. Spekematen vår er røkt og tørka skikkeleg. Lamma har vore på utmarksbeite i Ryfylke. Dei beitar på gras, urter, i skog, på myr og på lynghei. Me jobber for at dyra våre skal ha det godt heile året.

Les mer