Adresse | Rindalslina 1014 6657 Rindal |
Telefon | 95443702 |
Lengdegrad | 9.216383 |
Breddegrad | 63.09165 |
Gardsbakeriet Hæmstelt så dagens lys i februar 2018. Fra oppstart og til i dag har vi holdt åpent stort sett hver fredag fra 12-18. På Hæmstelt får du kjøpt flere typer brød og boller. I tillegg har vi åpen stabburskafé lørdagene i juli måned.
Hæmstelt ligger like ved fylkesvei 65 når du kjører gjennom Rindal. Vi opplever en stadig økning i antall kunder som kommer innom. Mange lar seg tydeligvis friste av Martins bakverk. Høydepunktet for bakeren var å få tittelen Årets Askeladd i 2020, en pris som deles ut av Norges Bondelag og Landkreditt Bank.
Selve produksjonen foregår i det som tidligere var potetkjelleren i trønderlåna. Her får du gjærbakst laget med tid og omtanke, skånsomt behandlet og helt uten kunstige tilsetninger. Vi bruker melk fra gårdens kyr i søtbaksten. Utsalget vårt er i ei gammel lita bu. Ikke store greiene, men den har så absolutt sin sjarm. Den rommer mer bakst enn du kan forestille deg! I løpet av sommeren 2025 vil det også bli oppført ei ny bu som holdes døgnåpen, der det selges bakst fra fryser og andre produkter. Velkommen innom oss!