Austkil Gjestegård og Konferansesenter

Konferansesal med kapasitet opp til 70 personer i kinooppsett, 40 personer i skoleoppsett og 20 i hestesko. Trådløst nett og alt av AV-utstyr.

Austkil gjestegård og konferansesenter tilbyr fasiliteter for møter og konferanser i idylliske omgivelser. Eldre og nyere huser er bygget sammen og dermed tilpasset møter også vinters tid.

Ved Austkil tilrettelegger vi med ulike aktiviteter etter ønske. Noe kan være ren lek eller avkobling, mens annet kan by på visse utfordringer. Alt fra turer i den frie natur til konkurranser og aktiviteter med både kreative, intellektuelle og fysiske utfordringer.

Med de nye fasiliteter tilbyr nå Austkil gjestegård og konferansesenter gode muligheter for overnatting i hyggelige gårdsomgivelser. Vi har nå 15 rom med samlet kapasitet på 27 senger. Her kan du velge mellom ulike sjarmerende rom med eller uten bad.

Austkil gjestegård og konferansesenter tilbyr møtefasiliteter med stuer og minglerom av forskjellig slag.

Dersom ønskelig kan vi spe på programmet med ulike faglige innslag. Les mer her: http://www.austkil.no/ekstra.htm

Vertsfolket Tone Løwe og Ole T. Hofstad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Tone Løwe
Adresse Mellomriksvegen 1917
7520 Hegra
Telefon 92060573
Lengdegrad 11.257017
Breddegrad 63.445492

Austkil Gjestegård og konferansesenter tilbyr gode fasiliteter for møter og konferanser, festlige middager og overnatting for de som ikke får nok av en dag.

Vi tilpasser og skreddersyr hvert enkelt arrangement etter kundenes ønsker, og gjerne krydrer med litt kreativ galskap. Austkil finner du i Hegra ved E14 om lag 20 km øst for Stjørdal sentrum og Trondheim Lufthavn Værnes.

Les mer