Husfrua

Gulrotkake   Fotograf: Ingrid Lønseth

Kamskjell med sellerirotpurè, syltede rødbeter og smørdampede grønnsaker.   Fotograf: Ingrid Lønseth

Indrefilet av reinsdyr med løk/fruktkompott, kantareller, syltede rødbeter, rotgrønnsaker, rødvinssaus og poteter.   Fotograf: Ingrid Lønseth

Julebord på Husfrua Gårdshotell.   Fotograf: Ingrid Lønseth

Vinter på Husfrua Gårdshotell.   Fotograf: Ingrid Lønseth

Pyntet til jul og julebord.   Fotograf: Ingrid Lønseth

Brudesuiten Gudrun. Dobbeltrom med forværelse og eget bad.   Fotograf: Aina Bye

Vinterbilde av Husfrua med utsikt over Inderøy.   Fotograf: Aina Bye

Sommer på Husfrua Gårdshotell.   Fotograf: Aina Bye

Sommer på Inderøy. Utsikt fra Husfrua Gårdshotell.   Fotograf: Aina Bye

Utsikt over Inderøy.   Fotograf: Ingrid Lønseth

Gårdshuset Gregor, dobbeltrom med eget bad.   Fotograf: Therese Kirksæther

Konferanse og møterom.   Fotograf: Aina Bye

Dyrene på gården tar også imot besøk.

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Ingrid Lønseth
Adresse Sakshaugveien 44 A
7670 Inderøy
Telefon 406 48 881
Lengdegrad 11.262442
Breddegrad 63.878256

Velkommen til Husfrua! ​Like ved minnesmerket til Aasmund Olavsson Vinje ligger Husfrua – ei sjarmerende trønderlån som ble flyttet til gården vår i 2008. På Husfrua kan du spise god lokal mat, nyte utsikten utover Inderøy, oppleve nærheten til dyra på gården og la ungene leke. Vi har også en liten gårdsbutikk der vi selger lokal mat og interiørartikler. Her på Husfrua Gårdshotell er det mulighet for en litt annerledes familieferie, Selskap, kurs og konferanse eller overnatting på turen når dere bare vil nyte den "gyldne omvei" rundt Inderøy.

Husfrua Gårdshotell: Vi hadde lyst til at trønderlåna skulle ha et navn som kunne forbindes med de menneskene som har levd i huset. I dette huset har 6 kvinner levd sine liv i forskjellige historiske epoker, og vi ønsker å føre denne ånden videre i vår virksomhet.

Soverommene har hvert sitt særpreg, og er oppkalt etter husfruene som har levd i dette huset. Vi har 6 soverom i Trønderlåna. Det er også mulighet for overnatting i gårdshusene Gregor, Peder og Sigvart. De er utstyrt med dobbeltseng og eget bad. Vi har tilsammen mulighet for overnatting til 19 personer. Med mulighet for ekstra barneseng på alle rom.

Vi serverer mat basert på lokale råvarer og gamle tradisjoner. Fra 20.juli til 20.august har vi sommeråpent med vår lunsjmeny. Ellers har vi åpent på bestilling for selskap, møte og overnatting. For mer informasjon om hva som foregår på Husfrua se www.husfrua.no.

Les mer