Norwegian Wild

Dronebilde tatt over The Lighthouse å utover Tranøybotn, fjorden vi holder til i.   Fotograf: Davide Anzimanni

Dette er Hege vår guide, eier og daglig leder.   Fotograf: Ukjent

Vandring i Ånderdalen Nasjonalpark er en populær aktivit. Som nermeste nabo til parken er vi flittig til å besøke den. En fantastisk park, rik på histore, dyr og nydelig natur.   Fotograf: Hege Enge Dekkerhus

Dronebilde fra en av våre ekspedisjoner med kajakk på sør-Senja.   Fotograf: Eirik Nicolai Heim

Bilde fra en av våre ekspedisjoner med kajakk.   Fotograf: Eirik Nicolai Heim

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Tranøyveien 2002
9304 Vangsvik
Telefon +4791635760
Lengdegrad 17.448251
Breddegrad 69.19479

I 2017 pakket Hege og Stig-Jarle Dekkerhus og deres tre barn sekken og flyttet fra Tromsø til Senja for å oppfylle drømmen. Vi har gjennom 24 år sammen besøkt øya mye. Moren til Stig er fra Senjahopen nord på Senja, og gjennom henne og familie som bor her blitt veldig glad i folkene, kulturen og den storslåtte naturen. De så potensialet i denne glemte og forsømte campingen som ligger i Tranøybotn på sør-Senja like ved havet og porten til Ånderdalen Nasjonalpark å kjøpte stedet. Drømmen er å skape uforglemmelige opplevelser fra det mest fantastiske stedet på jorden, Senja, Norge i miniatyr og ei eventyrøy med sine mange kontraster. 1. mai 2017 ble Norwegian Wild født og det ville eventyret begynte!

Norwegian Wild mener at naturen er et lykkelig sted for store opplevelser. Naturen, havet, samfunnet vårt og eventyrlysten er det som definerer Norwegian Wild. Derfor mener vi det er viktig å drive i henhold til verdiene ansvarlig reiseliv og gi tilbake.

Vi gir 10 % av overskuddet fra våre aktiviteter til lokalsamfunnet vårt.

Inntektene går til prosjekter som fremmer bærekraftig arbeid og bevaring av naturmiljøet.
Vi som selskap tar ansvar!
Vi kan ikke redde verden, men vi kan gjøre en forskjell.

Les mer