Tinghuset Gårdsbutikk og bakeri

Kafebord på jordkjellertaket. Vakker utsikt over hamna.   Fotograf: Lars Andreas Berg

Flaskelam på gården   Fotograf: Lars Andreas Berg

Bakst i gårdsbakeriet   Fotograf: Marita Eilertsen AS

Lokal småskalamat   Fotograf: Kirsten Slagstad

Oster fra Tingvoll og Den Sorte Gryte   Fotograf: Kirsten Slagstad

Julepyntet gårdsbutikk   Fotograf: Kirsten Slagstad

Gårdsbutikken   Fotograf: Marita Eilertsen AS

Sommerkafe   Fotograf: Marita Eilertsen AS

Kirsten og Tony i bringebærhagen   Fotograf: Ellen Eliseussen

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Hammarveien 12
9425 SANDSØY
Telefon 91641152
Lengdegrad 16.65624
Breddegrad 68.953125

Tinghuset Gårdsbutikk og Bakeri er en veldig koselig og original butikk og bakeri. Her tilbyr vi kjøttprodukter fra egne villsauer, ferskt bakverk og mye annen lokal mat, samt interiør og gaveartikler -nytt og til gjenbruk. Om sommeren har vi utekafe på tunet med vakker utsikt over Sandsøysundet og småbåthavna. Tinghuset er i et restaurert bygg som opprinnelig var en lensmannsbolig og et tinghus på 1750-tallet.

Tinghuset ligger vakkert til på Nordsand Gård. Det er bare et steingjerde som skiller gården med det snart 760 år gamle kirkestedet på øya. På Nordsand har det vært drevet jordbruk i flere tusen år. Arkeologiske utgravninger har funnet spor etter «avansert» jordbruk drevet allerede i bronsealderen, for vel 2000 år siden. Funn av spor av gårdsbygg viser at det også lå en stor gård her i vikingetida for vel 1000 år siden.

ÅPNINGSTIDER: ÅPNINGSTIDER: Vi har midlertidig stengt sannsynligvis mye av sommeren 2024 pga ombygging. Det er usikkert hvilken dato vi gjenåpner, derfor anbefaler vi deg å sjekke på våre Facebook-sider. Her oppdateres åpningstidene fortløpende: https://www.facebook.com/TinghusetGardsbutikk

Les mer