Helle gard

Helle er en gammel vakker gard som ligger i Vågå, med flott utsikt over Vågåvatnet. På begynnelsen av forrige århundret var det pensjonat på garden, der folk fra Oslo-området kom for å tilbringe en del av sommeren i vakre omgivelser og helsebringende luft. Mange malere var av de faste gjestene, da Vågå også er kjent for det spesielle lyset i tillegg til mange vakre motiv. Det gamle preget er ivaretatt med de gamle vaskestellene på rommene, men et nytt bad med dusj finnes på gangen i Øvre stugu. Tørrstugu, som inneholder sengeplasser, kjøkken, peis og bad, kan leies for selvhushold. Passer for kjærestepar eller familie på inntil 4 personer.

Helle er en gammel vakker gard som ligger i Vågå, med flott utsikt over Vågåvatnet. På begynnelsen av forrige århundret var det pensjonat på garden, der folk fra Oslo-området kom for å tilbringe en del av sommeren i vakre omgivelser og helsebringende luft. Mange malere var av de faste gjestene, da Vågå også er kjent for det spesielle lyset i tillegg til mange vakre motiv. Det gamle preget er ivaretatt med de gamle vaskestellene på rommene, men et nytt bad med dusj finnes på gangen i Øvre stugu. Det er 8 rom med til sammen 15 senger. Tørrstugu, som inneholder soverom, stue med peis og kjøkken i ett rom, samt eget bad, kan leies for selvhushold. Passer for kjærestepar eller familie på inntil 4 personer.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Nedre Nordheradsveg 259
2680 Vågå
Telefon 97114172
Lengdegrad 9.046117
Breddegrad 61.867223

Helle er en gammel vakker gard som ligger i Vågå, med flott utsikt over Vågåvatnet. På begynnelsen av forrige århundret var det pensjonat på garden, der folk fra Oslo-området kom for å tilbringe en del av sommeren i vakre omgivelser og helsebringende luft. Mange malere var av de faste gjestene, da Vågå også er kjent for det spesielle lyset i tillegg til mange vakre motiv.

Det gamle preget er ivaretatt med de gamle vaskestellene på rommene, men et nytt bad med dusj finnes på gangen i Øvre stugu. Det er 8 rom med til sammen 15 senger. Tørrstugu, som inneholder sengeplasser, kjøkken, peis og bad, kan leies for selvhushold. Passer for kjærestepar eller familie på inntil 4 personer.

Les mer