Buggegården

Vil du ha kortreist, lokalt håndverksøl, ta turen innom Buggegården Bryggeri.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Hellandveien 81
3180 Nykirke
Telefon 92034992
Lengdegrad 10.377361305415288
Breddegrad 59.43246645731935

Velkommen til Buggegården - Fjøsnissens bondegård. Morsomt barneteater sentralt i Vestfold. Møt Fjøsnissen, kos med alle dyrene på gården. Vi har også et gårdsbryggeri, der vi brygger håndverksøl med lokal profil. Eget ølutsalg! Små batcher med ufiltrert øl, brygget med kjærlighet, direkte fra bonden!

Velkommen i vår unike teatersal inne i låven. Fjøsnissen og alle hans hjelpere vet å fenge barna med sine sprell, sang og musikk. Varer ca 40 minutter. Gjeldende smittevernregler følges til enhver tid. Her er det god plass til å holde avstand.

Bli med å hoppe i høyet, gå på stylter, hinderløype og traktorlek. I tillegg til teater og kino, er gården full av spennende ting å utforske. Det er heller ikke uvanlig å møte fjøsnissen rundt om på gården.

NB! På grunn av smittevernregler, er det kun forhåndsbestilling av billetter.

Les mer og bestill billetter her!

Gården har lamaer, kaniner, geiter, griser, høner, kyllinger, påfugl og sauer. Man kan gå inn til alle dyrene og de er glade i kos.

Pris: 145 kr (+ bill. avgift) for alle over 1 år. Teater og alle andre aktiviteter på gården er inkludert. Obs! Begrenset antall mennesker på gården grunnet corona, her skal det være trygt og trivelig! (Skulle gården bli stengt ned ved regionale restriksjoner får du pengene refundert).

Åpningstid juni: Lørdag og søndag kl 10-15.

Åpningstid fra 3. juli: Hver dag. Kl 10-15.

Teater kl 11 og 13. Ved billettkjøp velger man tidspunkt for forestilling, men man kommer og går akkurat når man vil innenfor gårdens åpningstid.

Meny: Vi har ferske bakevarer, gårdsvafler, is og drikke på gården. Ta gjerne med nistekurven. Vi har griller til fri bruk!

Gårdsbryggeri

Buggegården Bryggeri har åpent hele året. Men i juli når det er teaterforestillinger, er det i utgangspunktet bare betalende teatergjester som har tilgang til bryggeriet og ølutsalget.

Det er likevel mulig å forhåndsbestille fra ølutsalget, og komme innom å hente varer.

Les mer og bestill her!

Les mer