Winther

Alle våre oster blir laget på upasteurisert, økologisk melk fra utvalgte lokale gårder   Fotograf: Winther Ysteri

Her strekkes vår Mozzarella laget av upasteurisert økologisk melk fra utvalgte lokale gårder.   Fotograf: Winther Ysteri

Burrata er en mozzarella som er åpnet opp og fylt med et deilig fløtefyll. Har du prøvd vår Snøball burrata?   Fotograf: Winther Ysteri

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Grundingen 3
0250 Oslo
Telefon 40896020
Lengdegrad 10.727601
Breddegrad 59.910841

Arven fra Lofoten Siri Helen Winther er fjerde generasjon yster, og hennes lidenskap for ost er like ekte som den er dyp. Hennes familie har ystet ost i generasjoner på idylliske Gimsøya i Lofoten, en tradisjon Siri nå bringer videre.

Håndverk og kvalitet i verdensklasse Hos Winther Ysteri lager vi oster på samme måte som man alltid har gjort i Lofoten – med ekte, norsk håndverk. Vi bruker kun økologisk, upasteurisert melk fra lokale gårder, og det er denne dedikasjonen til rene, naturlige råvarer som har gitt våre oster flere gjeve priser.

Vi er spesielt stolte av vår prisbelønte Snøball Burrata, som vant gull i World Cheese Award – verdensmesterskapet i ost! Totalt lager vi 12 ulike oster, alle med sin unike smak og karakter.

Ekte, lokalt og transparent For å dele denne stolte historien og kunnskapen har vi bygget et by-ysteri på Aker Brygge i Oslo med en helt åpen produksjon. Her kan du se osten bli laget fra innsiden og utsiden. Vi ønsker å være helt transparente – fra melk til ferdig ost – slik at du kan oppleve det ekte, lokale håndverket på nært hold.

Les mer