Adresse | Grundingen 3 0250 Oslo |
Telefon | 40896020 |
Lengdegrad | 10.727601 |
Breddegrad | 59.910841 |
Arven fra Lofoten Siri Helen Winther er fjerde generasjon yster, og hennes lidenskap for ost er like ekte som den er dyp. Hennes familie har ystet ost i generasjoner på idylliske Gimsøya i Lofoten, en tradisjon Siri nå bringer videre.
Håndverk og kvalitet i verdensklasse Hos Winther Ysteri lager vi oster på samme måte som man alltid har gjort i Lofoten – med ekte, norsk håndverk. Vi bruker kun økologisk, upasteurisert melk fra lokale gårder, og det er denne dedikasjonen til rene, naturlige råvarer som har gitt våre oster flere gjeve priser.
Vi er spesielt stolte av vår prisbelønte Snøball Burrata, som vant gull i World Cheese Award – verdensmesterskapet i ost! Totalt lager vi 12 ulike oster, alle med sin unike smak og karakter.
Ekte, lokalt og transparent For å dele denne stolte historien og kunnskapen har vi bygget et by-ysteri på Aker Brygge i Oslo med en helt åpen produksjon. Her kan du se osten bli laget fra innsiden og utsiden. Vi ønsker å være helt transparente – fra melk til ferdig ost – slik at du kan oppleve det ekte, lokale håndverket på nært hold.