Winther

Siri Winther har en spesiell kjærlighet til ost. Kanskje ikke så rart da hun faktisk er 4. generasjons yster på morssiden.

Alle våre oster blir laget på upasteurisert, økologisk melk fra utvalgte lokale gårder   Fotograf: Winther Ysteri

Her strekkes vår Mozzarella laget av upasteurisert økologisk melk fra utvalgte lokale gårder.   Fotograf: Winther Ysteri

Burrata er en mozzarella som er åpnet opp og fylt med et deilig fløtefyll. Har du prøvd vår Snøball burrata?   Fotograf: Winther Ysteri

  Fotograf: Helle Valebrokk

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Grundingen 3
0250 Oslo
Telefon 40896020
Lengdegrad 10.727601
Breddegrad 59.910841

Siri har en spesiell kjærlighet til ost. Kanskje ikke så rart da hun faktisk er 4. generasjons yster på morssiden. I Winthers ysteri benyttes kun økologisk, upasteurisert norsk melk fra lokale gårder. Slik man alltid har gjort det i hennes ferieparadis Gimsøya i Lofoten. Dette, mener Siri, er mye av grunnen til at Winthers oster har vunnet flere gjeve priser.

Siri Helen Winther, som er grunder og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.

Siri sin mormor, oldemor og tippoldemor ystet ost i Lofoten. Denne håndverkskunsten, kunnskapen og historien ønsker vi å vise frem og dele. Vi har derfor bygget vårt by-ysteri i Oslo, Aker Brygge slik at det er en helt åpen produksjon med innsyn for våre gjester både på utsiden av lokalene og på innsiden. Ekte, lokalt og transparent.

Ysteriet er basert på økologisk melk fra lokale gårder.

Les mer