Det Sorte Får

Inngangsparti til gårdsbutikken Det Sorte Får i siloen   Fotograf: Julie Bakke Ånesbug

Sjarmerende frekk brukskunst, og bærekraftige duppedingser til pynt og bruk!   Fotograf: Julie Bakke Ånesbug

Garn fra egne sauer   Fotograf: Julie Bakke Ånesbug

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Storsæter 10
8289 Engeløya
Telefon 48297233
Lengdegrad 15.197437
Breddegrad 67.937569

Sjarmerende frekk brukskunst, og bærekraftige duppedingser til pynt og bruk! Her får du kjøpt både lokalproduserte, kortreiste og noen få langreiste produkter. I vårt varesortiment finner du alt fra ost, saft, gårdsis og BBQ-saus til kopper, t-skjorter, klær fra Traktorpikene, såper og gjenbrukbare produkter. For åpningstider se vår Facebookside eller Google.

På nydelige Engeløya i Steigen langt nord i Nordland ligger en koselig gård i foten av Sætertinden. Her driver bonden og budeia med sau, i tillegg til alle andre prosjekter vi har på gang.

Det Sorte Får begynte som gårdsbutikk hjemme på gården november 2017. Her ble det i all hovedsak solgt hjemmelagde og originale produkter, ting man ikke finner masseprodusert eller som er importert fra andre siden av jordkloden. Noe gjenbruk og noe nytt, men alt unikt, og "hæmlaga". Og med god kvalitet.

Gårdsbutikken flyttet inn i siloen på gården i 2020, en spennende og spesiell liten butikk.

Vil du ha noe unikt til deg selv eller noen du er glad i, enten det være seg pynt eller til bruk, eller begge deler, ta en titt i vår butikk! Vi håper du finner noe du liker.

Les mer