Rolstad gård

Salen har plass til 77 mennesker, men vi anbefaler 60 for at det ikke skal oppleves trangt.   Fotograf: Anne Kristin Rolstad

Vi har ledig kapasitet til ditt arrangement. Hva med å legge en ledersamling, et seminar, feiring av en merkedag til Rolstad gård.   Fotograf: Anne Kristin Rolstad

Ønsker du å overnatte i Norges beste hengekøyer? Vi arrangerer turer.

Vi arrangerer turer i nærområdet. Ved Ellingsjøen i Fenstad kan du leie ei koie, bo i telt eller overnatte i hengekøye. Vi kan servere alt fra en til tre retters middag.

På tunet har vi bål når vi har åpent for juletresalg. Du kan velge mellom åpent varmt bryggerhus med ferske rosinboller, eller ta med egne pølser til å grille på bålet.

Vi arrangerer overnattingsturer i nærmiljøet. Anne Kristin har 20 års erfaring som guide ute i verden, og kan lære deg hvordan du kan ha det komfortabelt på tur.

Anne Kristin Rolstad,-grunder, guide i Hvitserk og gardkjerring på Rolstad er glad i mennesker og liker å holde kurs sammen med Willy Hansen. Han elsker vedfyrte steinovner, bygger nye ovner og er pizzabaker, brødbaker og verdens beste barista. Nøl ikke med å melde deg på bakekurs.

Vi arrangerer turer i nærmiljøet. Kanopadling, fisking og overnatting ved et idyllisk vann kun 3 km fra gården.

Rolstad gård ligger i vakre omgivelser på Romerike. Vi ligger nær Gardermoen, men passe langt unna asfalt og støy og med god tilgang til gode naturopplevelser.

Under Vegalangs i Vormadalen arrangerer vi hvert år konsert. i 2021 var Marius Lien og Vidar Busk på besøk

Vi leier ut ei skogskoie ved vakre Ellingsjøen. Her kan også leies båt eller kano. Koia har to senger og enkelt utstyr for noen hyggelige dager ved et flott fiskevann.   Fotograf: Anne Kristin Rolstad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Frank Buvarp
Adresse Rolstadveien 52
2170 Fenstad
Telefon 92828380
Lengdegrad 11.36396
Breddegrad 60.231886

Vi selger gode opplevelser, gjennom bakekurs, utleie av lokaler, og friluftsaktiviteter i nærområdet. Rolstad gård er fra vikingtiden. Her produseres korn, skog og juletrær. Gården drives av ekteparet Anne Kristin Rolstad og Frank Buvarp. Stedet ligger nær Gardermoen, men passe langt unna asfalt og støy. Anne Kristin har arbeidet i reiselivsbransjen i mange år, og arrangerer turer for små grupper. Du kan sove under åpen himmel i gapahuk, hengekøye, telt, eller i ei lita tømmerhytte ved en idyllisk, liten sjø 3 km fra gården. Vi holder egne bake/pizzakurs i bryggerhuset hvor vi har en vedfyrt steinovn Leter du etter den gode julestemningen er Rolstad verdt et besøk. De to siste helgene før jul er gården åpen for kanefart og selvhogst av juletrær.I år må du forhåndskjøpe billett til kanefart https://rolstad.hoopla.no/sales

Jul: Lørdag og søndag, de to siste helgene før jul, er gården åpen for salg og selvhogst av juletrær. Vi har to hester som kjører dere ut i et etablert juletrefelt, men du kan også velge å ta beina fatt til feltene som ligger i nærheten av gården. På tunet brenner bålet og dere må gjerne ta med pølser til grilling.

Bryggerhuset med egen bakerovn er åpent for salg av hjemmebakst, grøt, saft, gløgg og kaffe. Her er det også fyr på peisen, god stemning med rolig julemusikk.Kjøp billett til kanefart på :https://rolstad.hoopla.no/sales

. Brød og pizzakurs: Else Rønnevik har vært min inspirator og læremester. De siste 5 årene har pizzabaker, og lidenskapelige surdeigsbaker, Willy og jeg arrangert pizza og brødbakerkurs i gårdens vedfyrte bakerovn. På kurset lærer du om vedfyrte ovner, hvordan sette gode pizza og brødedeiger, om surdeig, om sunne og "usunne" brød, om festbrød og hverdagsbrød. Kursene blir karakterisert som både hyggelige og morsomme og vi får veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltagere. Pris kr 1600, kl 10-15.30

Det enkle friluftslivet-. Vi arrangerer turer til fots i skogen i vårt nærområde. Mulighet for overnatting i gapahuk, hengekøye, telt, eller i ei nydelig lita tømmerkoie ved en liten, idyllisk sjø 3 kilometer fra gården. Lær og opplev det enkle friluftslivet med skogsbad, bål, sansing av lyder og lukter. Hytta leies også ut hvis du og din lille familie vil dra alene på tur.

Selskapslokaler/ seminar/ konferanser: Hovedhuset har spisestue med plass til maks 22 personer. For større grupper dekker vi til i husets storsal med plass til maks 65 personer. Det er tre hyggelige stuer som kan leies når man ønsker et arrangement. Det er også mulig å arrangere selskap/events ute på gårdens tun, eller i sidebygningen fra 1700 tallet hvor atmosfæren er like god, men annerledes med en mer rustikk form.

Vi samarbeider med lokale catering firma, men lager mat av lokale råvarer (elg, villaks, bær og frukt fra gården) til små grupper.(maks 35 /40personer)

Kurs for vennegjengen: Hva med å kombinere sosialt samvær med matlaging i bakerovn og samtidig få et innslag av faglig påfyll. Ta kontakt for å lage ditt kurs, eller kanskje du ønsker å leie gode kurs lokaliteter.

Overnatting:

Leie av tømmerkoie ved Ellingsjøen: Det enkle liv med sjelefred. Ei tømmerkoie på 15m2 med to senger, et bord og en vedovn. Liten kjøkkenkrok til matlaging på propan.(hytta har ei stekepanne, kaffekjele og ei gryte samt noe å vaske opp i) Du tar med alt du trenger. Pris kr 600 sommer og 700 vinter. Ved til oppfyring av koia.

Les mer