Solneset Gård

Start dagen med en svømmetur i innsjøen, etterfulgt av en avslappende økt i badstuen.

Tilbring dagene i den stille og beroligende naturen rundt gården.

Vi kan forsikre deg om at et opphold på Solneset Gård Hotell vil gi deg ro og mulighet til å puste dypt.

Området rundt gården er idyllisk, landlig og rolig.

Finn roen med noen av de fine aktivitetene på gården. Besøk kaninene, og ri med hestevognen.

Gården er helt stille om natten, mildt opplyst av månen.

Plukk dine egne egg til frokost fra hønsehuset.

Vi holder til ved foten av det høyeste fjellet i Bergensområdet - Gullfjellet 987 m.o.h. Toppen byr på en utrolig utsikt hele året.

Toaletter og dusjer er like utenfor rommet, men ikke i direkte tilknytning til rommet. Du deler bad med de andre gjestene.

Gjestene roser sengene våre for deres komfort. Vi forstår viktigheten av en god natts søvn, og vil alltid sørge for at alt ligger tilrette for det hos oss.

Når kvelden kommer og sprer en lun stemning over gården, kan du krype inn på det koselige rommet ditt.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Unnelandsvegen 320
5268 Haukeland
Telefon 90708705
Lengdegrad 5.47926
Breddegrad 60.3682

Kombiner et fredelig opphold i pittoreske omgivelser med de mange mulighetene som tilbys i Bergen. Solneset Gård Hotel tilbyr et luksuriøst, men likevel tilbakelent, opphold kun 25 minutter fra sentrum. Finn roen i de moderne rommene, utforsk den storslåtte naturen i området, besøk spennende Bergen og kos med de søte husdyrene.

Dette gårdshotellet ligger like utenfor Bergen sentrum, og vil gi deg luksuriøs komfort, storslått natur, søte gårdsdyr og muligheten til å senke skuldrene. Gårdshotellet vårt er det perfekte utgangspunkt for å utforske Vestlandets fantastiske natur. Fra fjorder og fjell, til breer og kysten. Besøk Flåm, Gudvangen, Lærdal, Voss, Hardanger, Eidfjord, Øygarden og Bergen. Vi holder til i hjertet av Vestland fylke, og i nærheten av Bergen Lufthavn.

Våkn opp til uforstyrret utsikt over innsjøen og fjellene, mens du nyter morgenkaffen i stillhet og planlegger en dag full av aktiviteter. Vi kan forsikre deg om at et opphold på Solneset Gård Hotell vil gi deg ro og mulighet til å puste dypt. Bo i våre koselige og komfortable rom, og benytt deg av de upåklagelige tur-, sykkel- og fiskemulighetene. Området rundt gården er idyllisk, landlig og rolig.

Start dagen med en svømmetur i innsjøen, etterfulgt av en avslappende økt i badstuen. Plukk dine egne egg til frokost fra hønsehuset. Nyt måltidet med storslått utsikt over Haukelandsvatnet og Ulriken.

Tilbring dagene i den stille og beroligende naturen rundt gården. Vi holder til ved foten av det høyeste fjellet i Bergensområdet - Gullfjellet 987 m.o.h. Toppen byr på en utrolig utsikt hele året. Vi gir deg gjerne kart og detaljerte turråd, eller guidede turer, for alle turmulighetene i området.

Finn roen med noen av de fine aktivitetene på gården. Besøk kaninene, og ri med hestevognen. Prøv lykken eller bare nyt lyden av den stille brisen mens du fisker etter ørret, gjedde og laks i innsjøen. Kanskje du får deg en deilig middag på kroken?

Når kvelden kommer og sprer en lun stemning over gården, kan du krype inn på det koselige rommet ditt. Pakk deg inn med myke pledd, og åpne din franske balkong for solnedgangens pastellfarger. Tenn et duftlys mens du kobler av med et glass vin eller varm te etter en dag i den strålende naturen.

Gården er helt stille om natten, mildt opplyst av månen. Gjestene roser sengene våre for deres komfort. Vi forstår viktigheten av en god natts søvn, og vil alltid sørge for at alt ligger tilrette for det hos oss.

Rom

Rommene er små og koselige, med fantastisk utsikt over innsjøen og fjellene. Rommet ditt vil være forberedt med daglig rengjøring, med oppmerksomhet på detaljer for din komfort. Rommene ligger i fjøset, like ved dyrene, på en gård i full drift.

Toaletter og dusjer er like utenfor rommet, men ikke i direkte tilknytning til rommet. Du deler bad med de andre gjestene. På forespørsel, og avhengig av sesong, kan hvert rom tildeles et eget bad ved siden av badstuen. Alle gjester er mer enn velkommen til å nyte badstuen vår.

Alle rom og delte områder har høyhastighets fiber-WiFi. Gårdshotellet egner seg for alle årstider med gulvvarme i de kalde månedene og ventilasjon i de varme månedene.

Les mer