Hjelseng Gård

Hjelseng Gård ligger idyllisk til på en høyde over Stjørdal sentrum med utsikt over Trondheimsfjorden. Rundt gårdstunet finner du restaurant, kaffebrenneri, bryggeri og gårdsbutikk i stabburet.   Fotograf: Hjelseng

Sommer på tunet   Fotograf: Hjelseng

Spennende atmosfære inne på "tunet"   Fotograf: Hjelseng

Velkommen til Hjelseng Gård! Gården ligger sentralt plassert i Stokkhaugan like nord for Stjørdal sentrum og kun 7 minutter med bil fra Trondheim Lufthavn Værnes   Fotograf: Hjelseng

Ankomstområde i hovedbygget og vårt cafèutsalg i sommerhalvåret   Fotograf: Hjelseng

Bestemorsstuen byr på en nostalgisk atmosfære. Her dekket til middag for 20 gjester.   Fotograf: Hjelseng

Vårt lokale "Utsikten" har et luftig, herskapelig preg. Her dekket til middag for 48 gjester.   Fotograf: Hjelseng

Vårt innendørs "tun" i rustikke omgivelser kan dekkes til middag og fest for inntil 65 gjester.   Fotograf: Hjelseng

Vår selvbetjente gårdsbutikk i stabburet har åpent alle dager 09:00 - 21:00   Fotograf: Hjelseng

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Hjelsengveien 60
7509 STJØRDAL
Telefon 913 71 491
Lengdegrad 10.942627
Breddegrad 63.485692

Ved fylkesveien, kun minutter fra sentrum av Stjørdal og Trondheim Lufthavn, finner vi Hjelseng Gård. Med tradisjoner helt tilbake til 1400-tallet ligger anlegget i dag nyrestaurert og klart til å ta imot gjester. Tunet på Hjelseng Gård består i dag av tre lokale og separate bedrifter i hver sin driftsbygning, men med et nært samarbeid og et felles mål om å være et levende kultursenter for lokal historie, kortreiste smaker og sanselige opplevelser.

Hjelseng Gård

Hjelseng er opprinnelig en familiegård med tradisjoner langt tilbake i tid, og har opp gjennom historien vært et naturlig samlingssted i den øvre grenda av Stjørdal sentrum. Slektene på Hjelseng har gjennom tidene vært flinke til å ta vare på historiske objekter som verktøy, møbler og andre gjenstander, og disse danner i dag en unik ramme og atmosfære for de besøkende i hovedhuset på gårdstunet.

Her kan du booke ditt møte, en middag, ditt bryllup, en feiring, en avskjed, en omvisning, og selvfølgelig blir besøket komplimentert av et deilig måltid med lekre mat- og smaksopplevelser. Trøndelag, «Home of Nordic Flavours», er bortskjemt med utmerket kjøtt, fisk og grønnsaker, og kokkene på gården komponerer menyer som baserer seg på de beste og ferskeste råvarene i sesong fra våre nærområder. I sommerhalvåret har de også et daglig åpent cafétilbud med deilige smørbrød og hjemmelaget bakst.

Stolt Bryggeri

Bryggeriets fokus er på det kortreiste og bærekraftige, hvor de bruker norske råvarer til sine øl så lenge de er av tilsvarende eller bedre kvalitet. De jakter stadig etter de fantastiske råvarene som finnes i Trøndelag og de gode historiene og personlighetene som hører til. Bryggeriet har spennende og varierte arrangement utover året som trekker til seg den lokale befolkningen som vil drikke kortreist øl i godt selskap. Bryggeriets produkter er i dag på Vinmonopolet og i ca 160 dagligvareforretninger i Midt-Norge.

Langøra Kaffebrenneri
Langøra handler spesialkaffe som er sporbar og i sesong, med spennende og særegne smaker som begeistrer. Kaffen foredles av noen fantastiske råvarer, et resultat av arbeidet til engasjerte og kunnskapsrike mennesker fra ulike områder av verden. Langøra leverer i dag kaffe til kaffebarer og entusiaster med hele Norge som nedslagsfelt, og de distribueres også gjennom dagligvaregiganten Coop i midt-Norge.

Stabburet på Hjelseng

I stabburet på gården finner du et selvbetjent gårdsutsalg med lokale produkter og kortreiste råvarer bearbeidet av våre kokker. Åpent alle dager kl 09-21

Les mer