Huseby gård i Tjølling - Åkersmak

Debio Godkjent Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Karine Huseby
Adresse Husebyveien 70
3280 Tjodalyng
Telefon 934 04 462
Lengdegrad 10.113704
Breddegrad 59.048495

I sesongen tilbyr vi et utvalg av nyhøstede grønnsaker og lokalproduserte produkter i vårt lille, selvbetjente gårdsutsalg her på Huseby. Her vil du finne smakfulle overraskelser og garantert ferske varer! I tillegg har vi store og kortreiste gårdsegg hver torsdag i sommersesongen som varer fra juni og fram til sesongavslutning mot oktober.

I tillegg til et mangfold av grønnsaker som vi dyrker i vår egen markedshage fir salg i gårdsutsalget Åkersmak her på Huseby gård i Tjølling, produserer vi også tidligkål/sommerkål (mai-august) og høstkål (august/september) for Bama/Gartnerhallen. Med Åkersmak ønsker vi på Huseby gård i Tjølling å ta et steg mot å være enda mer tilstede for våre kunder. Utenom sommersesong (juni-august) har vi potetutsalg og bestillingsmulighet for sesonggrønnsaker.

I utsalget vårt har vi Vipps betaling - VELKOMMEN:)

- se også facebook (huseby gård) for oppdatert info:)

____________________________________________________________


Åpningstider i hovedsesong:

Mandag-fredag: 11-18, Lørdag 11-16, Søndag stengt

For informasjon om potetutsalg, forhåndbestilling og abonnementordning*, ta kontakt for informasjon og bestilling, eller kom innom.Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om potetutsalg, bestilling av høstens grøde: diverse rotgrønnsaker, GRØNNKÅL, høstkål mm.

LITT OM SESONGEN: Vi starter begynnelsen av juni med nykål, etterhvert flere egenproduserte salatgrønnsaker og krydderurter. Større utvalg etterhvert ut over sommeren. Nypotetene (ferskpoteter) er normalt klare rundt St.Hans-tider. Selvdyrkede tomater og agurker vokser i ordentlig jord, og gjør stas på sommeren med ekstra god smak. Salaten henter vi daglig på egen åker gjennom hele sommersesongen. I august og september høster vi persillerot, purre, beter, gresskar, grønnkål og hodekål samt poteter.

Velkommen skal du være!

Les mer