Kontaktperson | Karine Huseby |
Adresse | Husebyveien 70 3280 Tjodalyng |
Telefon | 934 04 462 |
Lengdegrad | 10.113704 |
Breddegrad | 59.048495 |
I sesongen tilbyr vi et utvalg av nyhøstede grønnsaker og lokalproduserte produkter i vårt lille, selvbetjente gårdsutsalg her på Huseby. Her vil du finne smakfulle overraskelser og garantert ferske varer! I tillegg har vi store og kortreiste gårdsegg hver torsdag i sommersesongen som varer fra juni og fram til sesongavslutning mot oktober.
Her på Huseby gård i Tjølling produserer vi tidligkål/sommerkål (mai-august) og persillerot (august/september) for Bama/Gartnerhallen. Med Åkersmak ønsker vi på Huseby gård i Tjølling å ta et steg mot å være enda mer tilstede for våre kunder. Utenom sommersesong (juni-august) har vi potetutsalg og bestillingsmulighet for sesonggrønnsaker.
Kontant salg hos oss - VELKOMMEN:) - se også facebook (huseby gård) for oppdatert info:) ____________________________________________________________ Åpningstider 2015: SEPTEMBER (kun potetutsalg + forhåndsbestilling av grønnsaker): Mandag-fredag: 12-17, Lørdag 12-15, Søndag stengt AUGUST (t.o.m. onsdag 26.08.2015) : Mandag-fredag: 11-17, Lørdag 11-15, Søndag stengt For informasjon om potetutsalg, forhåndbestilling og abonnementordning*, ta kontakt for informasjon og bestilling, eller kom innom. |
|
I år (2015) beklager vi å måtte avslutte grønnsakssesongen allerede i august, pga svangerskapspermisjon. Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om potetutsalg, bestilling av høstens grøde: GRØNNKÅL, persillerot, høstkål mm. LITT OM SESONGEN: Vi starter begynnelsen av juni med nykål, etterhvert flere egenproduserte salatgrønnsaker og krydderurter. Større utvalg etterhvert ut over sommeren. Nypotetene (ferskpoteter) er normalt klare rundt St.Hans-tider. Selvdyrkede tomater og agurker vokser i ordentlig jord, og gjør stas på sommeren med ekstra god smak. Salaten henter vi daglig på egen åker gjennom hele sommersesongen. I august og september høster vi persillerot, purre, beter, gresskar, grønnkål og hodekål samt poteter. Velkommen skal du være! |