Huseby gård i Tjølling - Åkersmak

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Karine Huseby
Adresse Husebyveien 70
3280 Tjodalyng
Telefon 934 04 462
Lengdegrad 10.113704
Breddegrad 59.048495

I sesongen tilbyr vi et utvalg av nyhøstede grønnsaker og lokalproduserte produkter i vårt lille, selvbetjente gårdsutsalg her på Huseby. Her vil du finne smakfulle overraskelser og garantert ferske varer! I tillegg har vi store og kortreiste gårdsegg hver torsdag i sommersesongen som varer fra juni og fram til sesongavslutning mot oktober.

Her på Huseby gård i Tjølling produserer vi tidligkål/sommerkål (mai-august) og persillerot (august/september) for Bama/Gartnerhallen. Med Åkersmak ønsker vi på Huseby gård i Tjølling å ta et steg mot å være enda mer tilstede for våre kunder. Utenom sommersesong (juni-august) har vi potetutsalg og bestillingsmulighet for sesonggrønnsaker.


Kontant salg hos oss - VELKOMMEN:)

- se også facebook (huseby gård) for oppdatert info:)

____________________________________________________________


Åpningstider 2015:

SEPTEMBER (kun potetutsalg + forhåndsbestilling av grønnsaker): Mandag-fredag: 12-17, Lørdag 12-15, Søndag stengt

AUGUST (t.o.m. onsdag 26.08.2015) : Mandag-fredag: 11-17, Lørdag 11-15, Søndag stengt

For informasjon om potetutsalg, forhåndbestilling og abonnementordning*, ta kontakt for informasjon og bestilling, eller kom innom.I år (2015) beklager vi å måtte avslutte grønnsakssesongen allerede i august, pga svangerskapspermisjon. Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om potetutsalg, bestilling av høstens grøde: GRØNNKÅL, persillerot, høstkål mm.

LITT OM SESONGEN: Vi starter begynnelsen av juni med nykål, etterhvert flere egenproduserte salatgrønnsaker og krydderurter. Større utvalg etterhvert ut over sommeren. Nypotetene (ferskpoteter) er normalt klare rundt St.Hans-tider. Selvdyrkede tomater og agurker vokser i ordentlig jord, og gjør stas på sommeren med ekstra god smak. Salaten henter vi daglig på egen åker gjennom hele sommersesongen. I august og september høster vi persillerot, purre, beter, gresskar, grønnkål og hodekål samt poteter.

Velkommen skal du være!

Les mer