Marmelkroken

Marmelkroken ligger naturskjønt til på yttersiden av Andøya. Her opplever du et yrende fugleliv, storslått utsikt mot nordenden av Langøya, storhavet og Anda Fyr.

Vår Logo består av stolper satt sammen til en sirkel. Hver stolpe representerer sider ved Marmelkroken. Seljebenken er spesialdesignet og fungerer som et knutepunkt i naturopplevelsen på Marmelkroken, herifra sees, havet, dyrkamarka, skogen og fjellene. Herfra følges årets syklus og livets gang, og vi blir påminnet at alt henger sammen med alt.

Bli med på tur i Marmelskogen.   Fotograf: Lisbeth Seppola

Himmelkroken vår lille "tretopp" hytte perfekt for komfortabelt stopp på de små turene   Fotograf: Tormod Amundsen

Norsk økoturisme
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Lisbeth Seppola
Adresse Bøveien 272
8484 Risøyhamn
Telefon 957 65 739
Lengdegrad 15.51497
Breddegrad 69.047971

Hjerterom og gjestfrihet - på yttersida! Marmelkroken er lokalisert i den vakre bygda Bø på yttersida av Andøya, aller lengst nord i Nordland fylke. Her har vi slått oss ned, tett ved skogen og med storhavet som nærmeste nabo. På disse sidene kan dere lese mer om våre boenheter, samt hvilke aktiviteter og opplevelser vi kan tilby her på Marmelkroken. Hjertelig velkommen til oss!

Marmelkroken er en landbruksbasert reiselivsbedrift som tilbyr overnatting, mat og naturopplevelser, og har økoturisme som grunnfilosofi for hele vår virksomhet.

Eiendommen strekker seg fra hav til fjell og byr på en enestående og rik natur som gjennom flere tusen år har skapt grunnlag for liv på Andøya.

Havet, Strandenger og steinfjære full av liv, og en lang rekke fuglearter, kulturmark, krattskog, myrer, bjørkeskog med små bekker, tett granskog og fjell. Et mangfold som byr på matauk, høsting og store naturopplevelser i naturskjønne og storslåtte omgivelser på yttersia av Andøya. Her kan du oppleve, utforske eller bare senke skuldrene og falle til ro.

Vi tilbyr overnatting i lyse og trivelige studioleiligheter, de fleste med en fantastisk utsikt mot storhavet og midnattssola på Bø, yttersiden av Andøya.

Alle dobbeltrom har eget bad og tekjøkken. Frokost er inkludert.

Alle enheter har en egen inngang og trådløst internett

Selvhushold i leilighet og på familiehytta

Vi har også ei tiltalende hytte med en fabelaktig utsikt og privat veranda, oppreid til 4 personer.

Vi tilbyr både frokost og middagsservering. Mat av lokale råvarer

Vårt kjøkken strekker seg langt for å møte dine behov og vi er stolte av å tilby en meny baserer på gode smaker av lokale råvarer – ofte sanket, dyrket av Marmelkrokens ansatte eller hentet hos lokale produsenter.

Sommerkafé

Kafé og restaurant med middagsservering basert på lokale råvarer. Kom gjerne innom for å nyte god mat, drikke og en fantastisk utsikt. Sommerkafeen har åpent fra 15.00 - 21.00 hver dag i juni, juli og august.

Vi har god plass og rikelig med sitteplasser både ute og inne. Dersom du ønsker det kan du ta kaffekoppen med deg og trekke ut på vår romslige overbygde veranda.

Ta kontakt for en mat prat og gode tilbud.

Velkommen til Marmelkroken og til Bø på yttersida av Andøya.

Møterom

Marmelkroken kan tilby møtelokale tmed oppgradert Wifi og nytt moderne utstyr. Møterommet har en kapasitet til 10-15 personer avhengig av organisering og behov.

Marmelkroken kan tilby et stabilt og godt trådløst internett, nytt og moderne utstyr i form av lerret og prosjektor med laserpekefunksjon, samt tilstøtende grupperom ved behov. Møtelokalet har kapasitet til 10-15 personer. Her vil dere finne ro til fordypning og gode jobbe arbeidsøkter, men pass på å legge inn tid til at gruppen kan ta noen gode pauser i våre og unike nærområder som innbyr til inspirerende opplevelser.

Les mer