Marmelkroken

  Fotograf: Stig Kibsgaard

Utleie hytta under nordlyset.

Andøy international Highland Games 2013

Resepsjonen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Lisbeth Seppola
Adresse Bø i Andøy
8484 Risøyhamn
Telefon 957 65 739
Lengdegrad 15.51497
Breddegrad 69.047971

Hjerterom og gjestfrihet - på yttersida! Marmelkroken er lokalisert i den vakre bygda Bø på yttersida av Andøya, aller lengst nord i Nordland fylke. Her har vi slått oss ned, tett ved skogen og med storhavet som nærmeste nabo. På disse sidene kan dere lese mer om våre boenheter, samt hvilke aktiviteter og opplevelser vi kan tilby her på Marmelkroken. Hjertelig velkommen til oss!

På Marmelkroken kan du finne ro og fred. Vi har havet som nærmeste nabo, og når du er innlosjert hos oss hører du ikke mye annet enn havets romling og naturens rolige lyder. Det å være på Marmelkroken er en uforstyrra opplevelser - her kan du finne ditt pustehull, borte fra hverdagens kjas og mas. Trekke nytte av vertskapets kunnskap om lokalmiljø og historie, gå tur, opp i dalen, inn i skogen, ned til fjæra eller ta en sykkeltur, eksempelvis til Sørmela som ligger rett i nærheten. På stranda på Sørmela er det kun deg. Og havet.

Vi tilbyr overnatting i lyse og trivelige leiligheter, de fleste med en fantastisk utsikt mot storhavet og midnattssola. Et eldorado for alle som ønsker aktivitet og opplevelser, med et uttall muligheter for vandring, sykling og restitusjon. Vi har muligheter og rom. Om du kommer aleine, dere er to eller mange. På denne nettsiden finner du mer informasjon om våre rom og tilbud. Velkommen til Marmelkroken og til Bø på yttersida av Andøya!

Les mer