Øyna Kulturlandskapshotell

Sommer restaurant   Fotograf: Trøndelag Reiseliv

Langhuset duket til fest   Fotograf: Kristine

Restaurant   Fotograf: Merete Haseth

Øyna   Fotograf: Margrete Haugum

Bryllupsgjester   Fotograf: ca;fotografer

Hovedrett   Fotograf: Ca;fotografer

  Fotograf: Renate Brønstad

  Fotograf: Renate Brønstad

  Fotograf: Renate Brønstad

  Fotograf: Renate Brønstad

I juni 2020 åpnet vi Norges første kulturlandskapshotell. Alle rom har egen balkong og store vindusflater. I flukt med terrenget ligger 16 dobbeltrom og 2 suiter. Alle har fantastisk utsikt over kulturlandskapet på Inderøy.   Fotograf: Øyna

Ganefart Norske Akevitters Venner Norsk økoturisme Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kristine Daling Sakshaug
Adresse Øynavegen 60
7670 Inderøy
Telefon 915 90 813
Lengdegrad 11.267245
Breddegrad 63.876669

Velkommen til Øyna Kulturlandskapshotell-helt øverst! På taket av Inderøy, midt i kulturlandskapet, med en utrolig utsikt utover Trondheimsfjorden ligger 18 enkeltstående rom bygd inn i bakken. Tilpasset naturen og for å ivareta panoramautsikten.

Vi tilbyr matopplevelser hvor du nyte kan Trøndelags lengste utsikt og nyte lokal mat som tilberedes på våre dyktige kokker.

Vårt mål er å skape minneverdige opplevelser, enten du er gjest på hotellet, i Langhuset, Litjstua eller Løa. Vårt nyeste bygg som sto ferdig april 2022- Loftet Skybar som inviterer til lun atmosfære med all utsikten komprimert i ett skue, med norske flasker i alle hyller og egne oppskrifter.

Våre bygninger hviler tungt og godt i ett enestående vakkert kulturlandskap. Aktiviteten fotballgolf ligger rett utenfor døra og innbyr til en sosial aktivitet i kulturlandskapet. Øyna er også ett godt utgangspunkt eller mål for vandringer i kulturlandskapet.

Vi er medlemmer av Den Gyldne Omvei.

For åpningstider se www.oyna.no

Les mer