Grønset Skysstasjon

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

Yoga in the Morning med Yoga In The Fjords i GrønsetFjøset Spiseri. Sjekk facebooksida vår for neste yoga-runde ;)   Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

Vi har gårdsis fra Gangstad Gårdsysteri - med masse smak, akkompagnert av fjøsets eget tilbehør ;)   Fotograf: Mari Westad

  Fotograf: Fredrik Solstad

  Fotograf: Fredrik Solstad

  Fotograf: Fredrik Solstad

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Helga Hjorthol Grønset
Adresse Vinjefjordsveien 766a
7203 Vinjeøra
Telefon 97016619
Lengdegrad 8.883316
Breddegrad 63.194717

Grønset Skysstasjon ligger ved vakre Vinjefjorden og E39 i Trøndelag. Gården har tidligere tilhørt både kirke og embetsverk, men nå har 7. generasjon Grønset satt istand et gammelt fjøs og gjort dette om til selskaps- og møtelokaler, samt SommerCafé, gardsbutikk og arena for intimkonserter. Vil du overnatte, er det 6 unike rom, alle med bad, i det særpregede våningshuset.

17. mai i 2018 ringte vertsskapet i supklokko på taket av gammelfjøset. Endelig - etter 6 år med planlegging og 3 år med bygging, kunne vi åpne spiseriet i gammelfjøset fra 1870/1880.

Her kan du få med deg konserter, bokbad og kunstutstillinger med lokale krefter. Sommerstid er det åpen kafé og pub noen dager i uka.

Vi legger også til rette for store og små selskap, bedriftsmiddager, møter og kurs.

Mangfold, miljø og inkludering er stikkord hos oss. Ta vare på det gamle som er hel ved, og "blend in" med det fine fra dagens folk og uttrykk. Grønset var tidligere var en Kapteinsgård, og gårdens drivere henta inspirasjon og ideer fra land ikring. Tippoldefar til dagens eier og gammelfjøset's byggherre, Lars Larsen Grønseth, hadde to seilskuter med sin bror og drev handel i flere land. Vi forsøker å holde menyen så mangfoldig og internasjonal som mulig - med innslag av mer tradisjonelle retter. Er du heldig, er du tilstede når ei klangfull vokalgruppe eller en kjent popartist opptrer.

Blir du trøtt etter all spisinga og opplevelsene, kan du jo høre om det er ledig rom i vårt lille gårdshotell i våningshuset.

Vi har fantastiske turmuligheter i distriktet. Turisthytta Sollia (en del av FjordRuta) ligger like over fjorden for oss, og et kvarter unna ligger den innholdsrike klatreparken Høyt og Lavt på Valsøya. Vi hjelper deg gjerne med å legge en turplan.

Håper å se DEG.

Les mer