Grønset Skysstasjon

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

Yoga in the Morning med Yoga In The Fjords i GrønsetFjøset Spiseri. Sjekk facebooksida vår for neste yoga-runde ;)   Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

Vi har gårdsis fra Gangstad Gårdsysteri - med masse smak, akkompagnert av fjøsets eget tilbehør ;)   Fotograf: Mari Westad

  Fotograf: Fredrik Solstad

  Fotograf: Fredrik Solstad

  Fotograf: Fredrik Solstad

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Helga Hjorthol Grønset

  Fotograf: Joakim Reinaas

Konsert på Låven med Tony Harnell og Hans Petter Vik Sæther   Fotograf: Joakim Reinaas

  Fotograf: Joakim Reinaas

  Fotograf: Joakim Reinaas

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Helga Hjorthol Grønset
Adresse Vinjefjordsveien 766a
7203 Vinjeøra
Telefon 97016619
Lengdegrad 8.883316
Breddegrad 63.194717

Grønset Skysstasjon har et sus av gardseventyr over seg. Beliggende ved Vinjefjorden, helt i vestkanten av Trøndelag, får du den første smaken av vestlandske fjorder og fjell. Overnatting, møtevirksomhet og selskap er bare noe av det som tilbys.

På Grønset er gråstein forvandlet til gull - det er rett og slett blitt til gardsglam. I gamle og ærverdige bygninger tar vertskapet Helga og Mark personlig imot deg: Til gjestebud og låvebryllup, pledd og varm kakao, fra SommerCafé med gardspizza og gryter, til glitrende selskap med lokalprodusert aperitiff eller rett og slett med en forløsende morgenkaffe før møtedagen starter. Eller hva med et lite "Opptrinn" for kolleger og forretningsvenner i høstmørket? "Opptrinn" er et rykende ferskt opplevelseskonsept; som inneholder en høyst uforutsigbar bedriftsmiddag hvor diverse "fagfolk" virkelig skaper hodebry for vertsskapet...

Beliggende midt i matriket Nordmøre og Trøndelag henter vi mange råvarer fra regionen, og smakene setter vi sammen etter egen fantasi og kreativitet. Hos oss kan du handle lokale produkt i gardsbutikken eller oppleve at vertinna slår seg løs bak mikrofonen. Kombiner gjerne et besøk til oss med en tur i klatreparken på Valsøya, Geitbåtmuseet på Enge eller alpakkavandring hos Oddan Alpakka eller Opplev Auna.

Fra Grønset har du et godt utgangspunkt for friske fjellturer, og vi kan anbefale en matpause i den gamle setra ved Opsalvatnet, eller fyre opp grua i den istandsatte Høybua ved Skittenholsvatnet. Smør deg fersk niste etter frokosten i fjøset, og legg i vei. Vi har fantastiske turdestinasjoner rundt oss, deriblant turisthytta Sollia som er en del av FjordRuta. Sollia ligger like over fjorden for oss.

Når dagen er omme kan du sove godt i et av våre seks unike soverom. Alle soverom har dobbeltseng, og er det behov for flere senger så har vi et godt samarbeid med reiselivskollegene på Valsøya og Hotell Koselig, ca 20 minutter fra Grønset. Transporten fikser vi ved hjelp av Hemne Minibuss.

Velkommen!


Vårt verdigrunnlag:

Mangfold, bærekraft og varme. Ta vare på det gamle som er hel ved, og blande det med det fine fra dagens folk og uttrykk. Grønset var fram til siste halvdel av 1700-tallet en Kapteinsgård, og gårdens drivere har gjennom generasjoner henta inspirasjon og ideer fra mange land ikring oss.

Les mer