Den Sorte Havre

Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Tveter Gård, Mørkveien 640
1592 VÅLER I ØSTFOLD
Telefon 90113875
Lengdegrad 10.943577
Breddegrad 59.518057

Velkommen til Den Sorte Havre Kafe og Gårdsbutikk! Vi holder til på Tveter Gård i Våler i Østfold, en vakker bygd ca. 50 minutters kjøring fra Oslo sentrum. I flotte og nye lokaler, i den gule låven, serverer vi verdens beste grøt og havrevafler, annen varm og kald mat – og veldig god kaffe! Du kan også handle alle Den Sorte Havre produktene her, inkludert produkter fra oss du ikke finner noen andre steder.

Gårdsbutikken vil ellers bugne av unike kvalitetsprodukter fra andre flinke lokalmatprodusenter; slik som økologisk eplejuice, lokal honning, gårdsiskrem og mye mer.

Det skjer ellers mye hos oss i kafeen - og vi har stadig arrangementer som er åpen for publikum enten det er kunstutstillinger, ulike kurs (f.eks. grøtlaging, vegetarkurs osv.) eller andre begivenheter.

Åpningstider

Lørdager fra klokken 11 til 16 (Men det vil også åpent med litt mindre meny, når det er produksjon på gården – typisk mellom 8 på morgenen og 14 på ettermiddagen).

Utleie av lokale

Våre flotte og unike lokaler egner seg godt for kurs, møter, konferanser og alle slags feiringer og vi kan tilby ulike skreddersydde løsninger for dette.

For lag eller foreninger som ønsker å låne lokalene kan vi tilby foredrag/fortelle historien om Den Sorte Havre krydret med smaksprøver – slik at hele møtet eller treffet blir en opplevelse.

Velkommen til oss!

Les mer