Skattebøl gard

Våren kommer til Skattebøl.

Vinter på Skattebøl.

Tunet på Skattebøl.

Høying.

Til sauene med brød.

Sauesank

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart
Kontaktperson Svein Bryplass
Adresse Skattebøl
3570 Ål
Telefon 94195187
Lengdegrad 8.512365
Breddegrad 60.61459

Skattebøl Fjellgard, er en av de eldste gardene i Hallingdal. Trivelig stort tun med stabbur og fjøs fra 1600-tallet. Vinter: Du bor midt i Norges største vinterdestinasjon. Sommer: Vandring i natur, fisking, sanking av sau og foredling av mat. T0 boenheter med plass til 1 6 og 4 personer.

Lei hus, hytte fra-kr 2990.

For deg som vil springe rundt i skog og mark, rase ned skibakker, eller ta det rolig på bortoverski, hos oss har du alle muligheter! Skattebøl Fjellgard ligger i Ål sentralt plassert ved riksveg 7, ca 3,5 timer med bil eller tog enten du kommer fra Oslo eller Bergen.

Våre hus har alle stue, soverom, kjøkken og bad med fra 4 til 6 sengeplasser. Enten du ønsker å koble av i en liten hyggelig kårstue fra 1700 tallet med vedovn og sengehems, eller en stølsbu med peis og flott kos, vi har begge deler, du velger. Kårstua ligger på gardstunet, med store hagearealer, med muligheter for sportslige utfoldelse eler rolige dager med grilling og god mat.

Sommerstid har vi fiskerettigheter med robåt til leie, om vinteren er det kort veg til skibakkene i Geilo og Hemsedal.

Vi sammarbeider tett med andre aktivitetstilbydere i Hallingdal og kan hjelpe deg med å finne andre tilbud, alt fra, aking, skeeting, kanefart eller sledeturer.

Enten dere ønsker en familieferie, jentetur eller utskeiing med gutta, unn deg selv å gjennopleve hvor godt det gjør å komme seg unna byen og oppleve hvor behagelig stillhet kan være.

Ønsker du priser for enkeltpersoner eller weekendopphold ta kontakt for nærmere iformasjon eller gå inn på vår hjemmeside skattebol-fjellgard.no.

Les mer