Lien Gård

Noen av bikubene på Lien Gård   Fotograf: Privat

Høsting av nydelig Rød Aroma på Lien Gård   Fotograf: Privat

Eiere og drivere av Lien Gård. Arild og Linda Renate Hellekås   Fotograf: Privat

Bringebærhekken på Lien Gård ut mot Norsjø.   Fotograf: Privat

Biene på vei inn i kuben med nydelig sommerhonning de har sanket fra blomster rundt gårde.   Fotograf: Privat

På Lien Gård produserer vi eplemost, bringebærlemonade, honning og ulike typer syltetøy.   Fotograf: Privat

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Liagrendveien 262
3812 Akkerhaugen
Telefon 95430042
Lengdegrad 9.262744
Breddegrad 59.371343

Velkommen til oss! Lien Gård ligger idyllisk til ved Norsjø, i hjertet av Telemark. Vi tar imot grupper for omvisning og sidersmaking. I tillegg har vi egen gårdsbutikk. Ta kontakt for mer informasjon.

Epler, bier og bær – dyrket med kjærlighet i Telemark Vi har skapt nytt liv på gården siden vi tok over i 2004. Her produserer vi frukt, bær og honning, en kombinasjon som gir oss de beste råvarene. Vi foredler råvarene med et solid håndverk til produkter av ypperste kvalitet. Alt for å gi deg ekte matglede med unike smaksopplevelser.

Åpent gårdsbutikken fra kl 10 - 18 Mandag - Lørdag

Vi høster og sanker frukt og bær fra egen hage. Epler av ypperste kvalitet med de rette smakene og bær med sin flotte farge. Frukta sorteres, kvernes og presses til rein eplemost. Denne eplemosten gjærer videre igjennom vinteren til nydelige og smaksrike eplesider.

Etter et kurs i Hardanger om sider produksjon vendte vi tilbake til egen gård med en drøm om å kunne lage vår egen sider. Samme året satt vi føreste testproduksjon og året etter kom de første flaskene klare for salg. Kundene våre er begeistret og nå gleder vi oss til reisen videre.

Sidrene våre er laget på epler fra egen gård og epler som er kjøpt hos andre lokale produsenter. Vi har også blandet inn bær i noen av våre sorter og skapt magi.


Les mer