Lien Gård

Bringebærhekken på Lien Gård ut mot Norsjø.   Fotograf: Privat

Noen av bikubene på Lien Gård   Fotograf: Privat

Eiere og drivere av Lien Gård. Arild og Linda Renate Hellekås   Fotograf: Privat

Høsting av nydelig Rød Aroma på Lien Gård   Fotograf: Privat

Biene på vei inn i kuben med nydelig sommerhonning de har sanket fra blomster rundt gårde.   Fotograf: Privat

På Lien Gård produserer vi eplemost, bringebærlemonade, honning og ulike typer syltetøy.   Fotograf: Privat

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Liagrendveien 262
3812 Akkerhaugen
Telefon 95430042
Lengdegrad 9.262744
Breddegrad 59.371343

Lien gård produserer eple, bringebær, honning og stikkelsbær. Vi er opptatt av å utnytte de arealene vi har på best mulig måte og skape gode produkter av høy kvalitet. Det kjølige og fuktige været vi har i Norge gir et helt unikt vekstforhold for frukt og bær. Lave temperaturer gir en langsom og kontrollert modning som resulterer i svært smaksrike bær og frukter med fantastisk syre og friskhet.

Lien Gård er under oppbygging og vi holder nå på med å ferdigstille et eldhus. Dette skal fungere som produksjonslokale og gårdsbutikk. Vi har allerede begynt å ta det i bruk og har nå en liten gårdsbutikk. Her selger vi eplemost, bringebærlemonade, honning, syltetøy og gavepakker.

Åpent gårdsbutikken etter avtale. Ring oss på tlf 95430042

Bringebærsesongen starter i juli og da vil vi ha åpent enkelte dager. Vi selger nyplukket bringebær, honning, eplemost og syltetøy. Produkter som vi lager av råvarer vi selv produserer og råvarer som vi kan skaffe lokalt. Vi bruker kun Norske råvarer, ingen tilsetting og råvarer av god kvalitet.

Det er litt kaos hos oss om dagen og vi har flere prosjekter som vi holder på med ute, men når alt kommer på plass kommer det til å bli veldig bra. Det meste på Lien Gård må bygges opp på nytt, tilpasses dagens drift og alle vi som bor på gården i dag. Det er en stor prosess som krever mye tid, arbeid og ståpåvilje. Vi har begge full jobb ved siden av gårdsdriften, 4 barn, hus og hjem som skal holdes i orden. Gårdsdriften er vårt vårt felles prosjekt som vi ønsker å løfte frem. Vi har stor tro på små landbruk, lokal mat, kortreist, småskala og at dette skal sette Lien Gård i nytt lys for fremtiden og de som kommer etter oss.

Vi gleder oss til å kunne ta i mot kunder og turister som ønsker å handel lokal mat med opplevelse av hvordan vi har det på gården.

Velkommen til Lien Gård

Les mer