Røyland Gård

Høsting av naturens overskudd er viktig for oss.   Fotograf: Solfrid Sande

Utleiehytta Solås med låven og tårnet i bakgrunnen.

Røyland på vinterstid. En nydelig tid å booke seg inn i hyttene, med herlige akebakker rett utenfor døra. På Engesland 5 km unna er nærmeste lysløype, og muligheter for skiløyper på heia.

Vertskapet Pernille og Gunnar

Tilbehør til middag og norske råvarer

Eplegløgg og tilbehør til ost. Alt laget av norsk frukt og bær.

Syltetøy av norsk frukt og bær. Perfekt til hverdag og fest!

Gårdsbutikken på låven er åpen hver dag i juli. Vi åpner i tillegg gjerne opp for våre gjester.

Gården er et nydelig utgangspunkt for turer i skog og på vann.

Gården har trampoline, sandkasse, og store uteareal hvor familien kan spille kubb eller fotball, leke og slappe av.

Hils på våre koselig gårdsdyr. Vi har hunder, katter og høner, og om sommeren kan du hilse på hester og sauer på beite.   Fotograf: Cathrine Vea

Det er nydelige vann i umiddelbar nærhet. Lån våre kanoer, ta med fiskestang eller badetøy.

Bondens Marked Debio Godkjent Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Vestbygdveien 486
4768 ENGESLAND
Telefon 92068678
Lengdegrad 8.049259
Breddegrad 58.532012

På Røyland Gård har vi to koselige utleiehytter, Høgda som passer for storfamilien og Solås som er perfekt til par og single. På gården produserer vi tilbehør til ost og middag av norsk frukt og bær. Hver dag i juli har vi åpen gårdsbutikk og kafé. En nydelig ferieplass som er det perfekte utgangspunkt for Sørlandsferien.

Røyland Gård er en nydelig gjestegård med kun to utleieenheter. Familiehytta Høgda hvor storfamilien kan samles, og tømmerstua Solås for par eller små familier. Begge utleieenhetene har velutstyrte kjøkken og bad med dusj.

Bruk gården som utgangspunkt for utflukter til Sørlandsbyene, eller for å slappe av med familien blant dyr og natur. Om sommeren kan du hilse på alle dyrene. Vi har hund, katter, høner, hester og sauer. Ut ifra gården har vi turløyper til ulike postkassetopper - blant annet kommunens høyeste punkt Storemyrknyten. Hva med en fisketur, bærtur, sopptur eller badetur til et nærliggende vann? Vi har også kanoer man kan låne. Ønsker du det enda mer avslappende kan du ta med en god bok og benytte våre store uteområder med sittebenker.

På gården produserer vi matskatter av høy kvalitet som kan kjøpes i gårdsbutikken. Hver dag i hele juli har vi også åpen sommerkafè med salg av et godt utvalg lokalmat, samt vaffel, kaffe, is og brus.

Velkommen skal du være!

Les mer