Loftet Gardsbutikk & kafè

På vårt kjøkken har vi både egen baker og kokk!   Fotograf: Loftet Gårdsbutikk

Mor og datter på sommerbeite   Fotograf: Loftet Gårdsbutikk

Skinnprodukter fra egne sauer er vår spesialitet   Fotograf: Loftet Gårdsbutikk

I Loftet gårdsbutikk finner du gammelt og nytt til hjem og kjøkken   Fotograf: Loftet Gårdsbutikk

Lunsjen på Loftet er laget med lokale råvarer   Fotograf: Loftet Gårdsbutikk

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson May- Lis Ekstrøm
Adresse Holsjordet 42
2080 EIDSVOLL
Telefon 40002611
Lengdegrad 11.22501
Breddegrad 60.339637

Nede på et jorde i Eidsvoll, ligger Loftet Gårdsbutikk idyllisk til på gården Hol Vestre. Her har vi to etasjer med ren glede. I første etasje finner man en stor kafé, med eget bakeri hvor vi baker brød, bakervarer og kaker hver åpningsdag. På kjøkkenet produseres også nydelige lunsjretter, laget av gardens egne eller med lokale råvarer. Hos oss får man servert ren mat laget fra bunnen av. Vi er kåret til en av Norges fineste gårdsbutikker.

Lokalene, som tidligere var en behandlingsstall for hester, er lyse, store og innbydende med sitteplasser til ca 70 mennesker. Her er det en deilig og rolig atmosfære. Om sommeren har vi også uteservering i skjønne omgivelser. Vi baker alle bakervarer og kaker for hand, og har egen fagutdannet kokk og konditor. På gården har vi kornproduksjon, ammekuer, sau, samt noen utegriser om sommeren. Vi bruker derfor råvarer fra garden, når dette er tilgjengelig. Ellers fremmer vi lokale og norske, rene og bærekraftige råvarer.

Selve Loftet i annen etasje er fylt med skinn fra egne sauer i skjønn forening med gamle og nye interiørgleder. Vi syr og trykker egne skinnprodukter, som er svært populære blant våre kunder. Her er det mange som finner ro i sjela, inspirasjon og varige skatter.

Iblant holder vi intimkonserter her, med kjente og ukjente artister. Vi leier også ut lokalene til private arrangementer som konfirmasjoner, selskaper m. m.

Legg turen til Loftet Gardsbutikk og få en god og landlig opplevelse.

Vi ligger ca 35 min fra Lillestrøm, ca 60 min fra Oslo, ca 30 min fra Sørumsand, ca 45 min fra Hamar og ca 30 min fra Gardermoen.

Hjertelig velkommen tel gards!

Les mer