Bortistu Gjestegard

I røkbasstua fra 1850 røyker våre kokker Lene og Lars Ivar lammelår. Salting og røyking gir en utsøkt smak. Prosessen er egenutviklet av Leif Helmersen.

Miljøfyrtårn Spesialitet
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Linda Mai Helmersen Weiseth
Adresse Storligrenda 25
7342 LØNSET
Telefon 91556287
Lengdegrad 9.09849
Breddegrad 62.693331

Der veien tar slutt- og alt begynner! Dagens Bortistu er en levende fjellgard med kulturvern, gårdsdrift uten dyr, samt turisme. Restaurering av bygningene har foregått hele 1900 tallet, og Bortistu fremstår nå som en ærverdig "gjestegard" for våre tilreisende. Bortistu egner seg godt for kurs og konferanse, 3-dagers bryllup og andre typer selskap, samt familiehelg, vennehelg og kjærestehelg. Storlidalen har en fantastisk natur, beliggende i vakre Trollheimen.

I alle våre hytter er det godt utstyrte kjøkken, inkludert oppvaskmaskin og kaffetrakter. Sengene er oppredd og to håndklær følger med i hver seng. Vask av hytta overlater du til oss.

Du kan velge å din egen frokost og middag, nyter utsikten fra verandaen, og bare tar livet med ro. Alternativt er det mange som velger å kombinere selvhushold med å bestille middag og frokost i restauranten.

For halv eller hel pensjon, ta kontakt for pris.

Hvorfor Bortistu som kurssted

·Komme seg ut av byen

·En god matopplevelse

·Oppleve vakker natur

·Koble av og finne roen

Les mer