Opp & Ut

  Fotograf: Nathan Lediard

  Fotograf: Nathan Lediard

  Fotograf: Morten Gåsvand

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Nina Torvik
Adresse Oppistua Torvik, Torvikvegen 740
6652 Surnadal
Telefon 48021184
Lengdegrad 8.490162
Breddegrad 62.956413

Opp & Ut gir deg eventyrlige, autentiske og friske opplevelser når vi tar deg med ut i den vakreste natur for å skape minner for livet. Besøksgården, Oppistua Torvik i Surnadal på Nordmøre, strekker seg fra fjord til fjell, noe som legger til rette for en rekke ulike aktiviteter. Velg mellom randonee, klatring, rappellering, fjellsportkurs, våtdraktsbading, stisykling og teambuilding. Sov godt i oppredde senger i gårdens gamle låve eller på pensjonatet, Hammerstuene, eller nyt naturen også gjennom natten ved å sove i våre svevetelt.


Vi serverer fine middager ved hvitkledde langbord til fest, og gårdsfrokost, lunsj og middag ved rustikke kafébord for overnattende. Maten er basert på lokale råvarer så langt det lar seg gjøre, og mye er fra gården det serveres på.

Bondepikenes Kafé inneholder også Bækkre Bar som sporadisk holder åpent for alle som ønsker en pubkveld.

Vi har scene både inne og ute, og det er en glede å få by på god musikk i våre vakre omgivelser.

Om veien med bil er lang for å komme til festen, er den kanskje kortere sjøveien? Gjestebrygge ligger like ved gården, med tilhørende kalkstrand og vår spektakulære badeplatt med stupetårn på 1, 2, 3, 4, 5 og 7 meter høyde. Her er det klart for nytelse og moro!RANDONEE

Kan du tenke deg noe finere enn å kjøre randonee ned fjellet mens du nyter utsikten over fjordene? Vi har alt du trenger for den gode skiopplevelsen, det riktige utstyret og den trygge guiden. Vi holder nybegynnerkurs med overnatting fra fredag til søndag, dagsturer med guide og matservering på gårdens gamle, eventyrlige seter, og guidet topptur.

VÅTDRAKTSBADING

Fra vår spektakulære badeplatt kan du velge å hoppe fra opp til syv meter. Synes du vannet er kaldt, løser vi det med våtdrakter. Kanskje du vil lære deg å dødse, eller bare ønsker tilsyn av en badevakt?

KLATRING, FJELLSPORTKURS OG RAPPELLERING

Vi sørger for flotte fjellopplevelser enten du vil prøve å klatre for første gang, eller har klatreerfaring fra før. Vår erfarne guide er lommekjent i populære klatrefjell, som Innerdalstårnet og Romsdalseggen, men kjenner også til de mer eksotiske klatreperlene, som Snoteggen som fører oss til toppen av Surnadals høyeste fjell.

TEAMBUILDING

Gårdens store tun og flere hundre år gamle bygninger, er en unik ramme rundt aktiviteter som gjør deg bedre kjent med dine kollegaer. Her bygges det samspill og lagånd, fremmer kommunikasjon, felleskap og trivsel. Alt akkompagnert av konkurranseinstinkt og latter!
Før man slipper seg løs i lystbetonte aktiviteter, kan det være nyttig å få med seg et foredrag om relasjonsledelse eller relasjonskompetanse. Velg mellom temaer som tilbakemeldingskultur, konfliktforebygging, styrkebasert teamutvikling og omdømmebygging.

FJORDFISKE

Hva med å prøve fiskelykken i fjorden? Her er alt du trenger av utstyr for å dra opp en storsei. Du kan leie båt, fiske fra brygga eller fra svabergene langs fjorden. Vil du nyte fjorden uten fiskestang, har vi også kajakker for utleie.

OVERNATTING

I det hundre år gamle fjøset har vi to soverom med fire til seks sengeplasser. Disse ligger i tilknytning til Bondepikenes Kafé hvor man har tilgang til kjøkken, to bad og oppholdsrom m.m. Kjøkkenet er godt utstyrt med blant annet kaffemaskin.

Alle senger har dyner og puter.
Døgnpris ett rom - 950,-
Døgnpris to rom - 1800,-
Ukespris ett rom - 5900,-
Ukespris to rom - 11000,-
Leie sengetøy og håndkle - 100,- pr. pers

Utvask 700,-

I våre svevetelt er det lagt til rette for god søvn med behagelig sengetøy og skinnfeller. Man kan velge å sove ved sjøen eller i skogkanten, men uansett plassering er det kort avstand til gården der man har alle fasiliteter og flere utearealer å velge mellom. Det er en spesiell fin opplevelse å ta av ytterduken for å sove under åpen himmel. Trygt oppe fra bakken og beskyttet av insektsnett. Det er plass til tre personer i hvert telt.

Pris pr. døgn for ett telt -1200,-

Midt i det særegne, historiske handelsstedet Surnadalsøra, ligger pensjonatet Hammerstuene. Her kan du hvile ut i gode senger og få enkel frokost servert når det passer deg som gjest. Hammerstuene ligger åtte km fra Opp & Ut, men vi skysser dere gjerne til og fra hvis dere ikke har egen bil til disposisjon.

Enkeltrom 850,- pr. natt

Dobbeltrom 950,- pr natt

Les mer