29|2 Aurland

  Fotograf: 29/2 Aurland / Montag

Gårdsplassen med en av våre blomstrende rosebuer.   Fotograf: 29|2 Aurland

Eldhuset, et av våre mange små hus på gården. Der serveres det en nydelig 3-retters middag hver kveld for gjestene våre.   Fotograf: Knut Bry

Opplev Liverpool-suiten vår som ligger i Geitefjøsen vår.   Fotograf: 29|2 Aurland

Frokostsalen i vårt nymoderne geitefjøs. Kom og nyt en lokal og økologisk morgenstund med oss!   Fotograf: Knut Bry

Nyt et opphold i vår Bestemor-suite.   Fotograf: Knut Bry

Buxton-familien fra England har inspirert vårt Buxton-rom i Fiskehuset. Fugleentusiasten hedres på veggene.   Fotograf: 29|2 Aurland

Hva med en guidet tur i det unike Fjord-landskapet som omkranser Aurland? Opplev Aurlands natur og historie på en "Sakte" og grønn måte.   Fotograf: 29|2 Aurland

På gården tilbyr vi kortreist og økologisk mat til enhver tid, en smak av Aurland med andre ord.   Fotograf: Journeys

Hva med en fisketur i elven som er en stor del av Aurlands kulturhistorie? Er du en erfaren fisker kan du leie strekket vårt i elven, ønsker du å lære har vi erfarne fiskere som kan ta dere med på en opplevelse dere sent vil glemme.   Fotograf: 29|2 Aurland

Norsk økoturisme
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Tokvamsvegen 12
5745 Aurland
Telefon 48994913
Lengdegrad 7.225625
Breddegrad 60.892518

Vi er et lite gardshotell drevet av Tone Rønning Vike og Bjørn Vike. Navnet er rett og slett gårds-og bruksnummeret vårt. Vi tilbyr skreddersydde turer, særprega rom, fluefiske, fjord og fjell. Kom og la deg bli "bergteken"!

Vi har 10 rom, alle oppkalt og utsmykket etter fiskere med et nært forhold til gården og Aurlandselva.

Tone er journalist med bakgrunn fra rikspressen og Bjørn er byggmester med bygg i fjellet og restaurering av gamle trehus som spesialfelt. Få kjenner den vestlandske fjellheimen bedre enn Bjørn.

I 2012 tok vi med oss ungene våre og byttet bort livet i byen, med livet på landet. Vi har ikke angret. Aurland er en naturskatt vi ønsker å dele med gjestene våre. Du kommer fra fjell til fjord på et blunk, alltid med en foss i sikte. Og vi har verdens beste geitost, økologiske grønsaker, øl – og folk!

Ble du tatt av den forlokkende ”huldra” ble du forståelig nok ”bergteken”, og ”bergteken” blir du den dag i dag. Aurlandsdalen, Norges ”Grand Cannyon”, rangert som en av Norges ti beste vandrerturer, er det store trekkplasteret. Og så har vi selvsagt Flåmsbana, kåret til ”verdens vakreste togreise” av Lonely Planet. Vil du sykle Rallarvegen, kan vi plukke deg opp i Flåm, ti minutt unna. Så kan du ta en dupp i badestampen vår, mens vi lager middag og serverer den i vårt nyoppussa Eldhus. Vi bestreber oss på å bruke lokale og økologiske råvarer.

Fjordlandskapet har verdensarvstatus, det forplikter etter vår mening til sporløs ferdsel i naturen. Prøv en kajakktur med Njord mens du er her!

I 2000 åpnet Lærdalstunnelen, verdens lengste tunnel, og omverdenen kom et hakk nærmere Aurland. Selv er vi glade hver gang verden banker på døra vår, om det er norske eller utenlandske gjester. Velkommen skal du være til 29/2 Aurland!

Les mer