Lofoten Aktiv

Havkajakk er helårsaktivitet i Lofoten   Fotograf: Jann Engstad

Trugetur i det varierte og magiske landskapet Lofoten har å tilby   Fotograf: Jann Engstad

Fjellturer med eventyrlig utsikt som tilgjengelig for alle   Fotograf: Jann Engstad

Søker du roen og stillheten har vi steder du kan oppleve begge deler   Fotograf: Jann Engstad

Lokal kultur er selvfølgelig del av å oppleve Lofoten   Fotograf: Jann Engstad

Padling i Lofoten er som et besøk i paradis...   Fotograf: Jann Engstad

Norsk økoturisme
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Jann Engstad
Adresse Rødmyrveien 24
8309 Kabelvåg
Telefon 99231100
Lengdegrad 14.434165
Breddegrad 68.212019

Lofoten Aktiv tilbyr bærekraftige aktiviteter for individuelt reisende og mindre grupper i Lofoten unike natur; både på fjellet, i marka og på havet, hele året rundt. Våre lokalkjente guider med vårt steds-tilpassede turutstyr kan gi deg de mest minnerike opplevelsene i Lofoten.

Lofoten Aktiv ble startet opp under navnet Janns Adventure Lofoten i 1984. Firmaet eies og drives av Jann Engstad i tillegg leier han inn lokale turledere og guider ved behov. Gode opplevelser og din sikkerhet er vårt viktigste mål.

Jann har lang erfaring med aktiviteter, turproduksjon og tilrettelegging for individuelle og grupper med unik spisskompetanse på miljøriktig friluftsliv. Jann er instruktør og har vært aktiv med innen flere aktiviteter og idretter blant annet: Norges Røde Kors, havkajakk, svømming, volleyball, handikapidrett, Telemark (ski), landhockey og langrenn.

Gode opplevelser og din sikkerhet er vårt viktigste mål for våre lokale godkjente turledere og guider . Vi lager gjerne et forslag på hva du kan gjøre sammen med guidene våre; fra korte dagsturer til lengre overnattingsturer med reiserute, aktiviteter og steder med atmosfære for overnatting.

Vår kunnskap og kjærlighet til Lofoten og dennes mangfold av natur gjør det lettere for oss å gjøre vårt beste for å hjelpe deg å realisere drømmer, mål og ønsker. Vi har et godt kontaktnett i hele Norge gjennom å være deltager i Norsk Økoturisme og derigjennom kan vi viser deg andre aktører som vi trygt kan anbefale når du har prøvd det vi har å tilby deg og din bedrift.

Les mer