Eplet Bed & Apple

Mange turmuligheter, for eksempel i Jostedalen

Epleblomstring. Vi presser juice på vår lille jusfabrikk i kjelleren - av sorter fra hagen; Aroma, Summerred og Gravenstein

Vertskapet på Eplet: Agnethe og Trond Henrik

Vår 9-hulls Krokket - golf bane er populær og har god utsikt

Gode og varierte turmuligheter i nærheten

Hengekøyer i hagen   Fotograf: Eplet

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Trond Henrik Eplet
Adresse Eplet
6879 Solvorn
Telefon 416 49 469
Lengdegrad 7.227077
Breddegrad 61.302938

Eplet Bed & Apple er gardsturisme i moderne format. Jusfabrikk, hengekøyer, sykkelutleie i en frukthage med fjordutsikt. Avslappet internasjonal atmosfære. Dobbeltrom 990 NOK, Sovesal 380 NOK. Telt 190 NOK per person. Dette stedet bør du ikke gå glipp av!

Eplet Bed & Apple

Eplet Bed & Apple er et lite gjestehus i indre Sogn som åpnet 2005. I kjelleren har vi en liten juicefabrikk, hvor vi lager jus av frukt og bær. Atmosfæren er en blanding av et hjemmekoselig bed & breakfast og et moderne backpacker chill-out hostel. Eplet Bed & Apple ligger i Solvorn, en liten perle innerst i Sognefjorden. Bygda har kafé og badestrand og mange turmuligheter. Dette er et lite sommerparadis. Eplet har klatrevegg, 9 hulls krokettgolf bane og terrengsykler til leie. Gode turstier og sykkelruter. Gjestene våre er på guidede turer på breen, rafting, juving og kajakk hver eneste dag. I April og Mai er toppturer i Sogndal og Hurrungane populært. Luster har mye å by på, du bør bli en uke. Velkommen.

www.eplet.no

Les mer