Eplet Bed & Apple

Utsikt mot Lustrafjorden og Urnes

Mange turmuligheter, for eksempel i Jostedalen

Sommer på Eplet!

Epleblomstring. Vi presser juice på vår lille jusfabrikk i kjelleren - av sorter fra hagen; Aroma, Summerred og Gravenstein

Vertskapet på Eplet: Agnethe og Trond Henrik

Vår 9-hulls Krokket - golf bane er populær og har god utsikt

Gode og varierte turmuligheter i nærheten

Frokost på Eplet   Fotograf: Eplet

Hengekøyer i hagen   Fotograf: Eplet

Teltplassen på Eplet er full om sommeren   Fotograf: Eplet

Molden er en populær fjelltopp. Du kan sykle fra Eplet halvveis opp og derfra løpe til toppen.

Padling på fjorden. www.fjordseal.com

Eplepressing i Oktober. Vi produserer 20.000 liter i året

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Trond Henrik Eplet
Adresse Eplet
6879 Solvorn
Telefon 416 49 469
Lengdegrad 7.227077
Breddegrad 61.302938

Eplet Bed & Apple presenterer gardsturisme i moderne format. Hengekøyer, sykkkelutleie, krokettgolf og små lam i hagen. Avslappet internasjonal atmosfære. Dobbeltrom 790 NOK første natt/ 740 NOK påfølgende netter. Sovesal 280 NOK. Telt 140 NOK per person. Dette stedet bør du ikke gå glipp av!

Eplet Bed & Apple

Eplet Bed & Apple er et lite gjestehus i indre Sogn som åpnet 2005. I kjelleren har vi en liten juicefabrikk, hvor vi lager juice og nektar fra usprøytede bringebær, ville blåbær og epler og pærer fra nabogardene. Atmosfæren er en blanding av et hjemmekoselig bed & breakfast og et moderne backpacker chill-out hostel med hengekøyer i hagen, ambient musikk og internettilgang. Nei, du er ikke kommet til New Zealand. Eplet Bed & Apple ligger i Solvorn, en liten perle innerst i Sognefjorden. Bygda har nærbutikk, kafé og badestrand med det varmeste vannet i Sognefjorden. Dette er et lite sommerparadis. Eplet har klatrevegg, 9 hulls krokettgolfbane og terrengsykler du som gjest kan leie for bare 150 kroner. Tilrettelagte turstier og sykkelruter. Området koker av aktiviteter, og vi sender gjestene våre på guidede turer på breen, rafting, juving og kajakk hver eneste dag. I April og Mai er toppturer i Sogndal og Hurrungane populært. Det er utrolig mye å gjøre her inne, du bør bli en uke. Velkommen.

Les mer