Piltingsrud Gard

Tunet i høstprakt

Mat fra gården - kanskje elg, eller hjort..   Fotograf: Cathrine Dokken

Sommer og fest i tunet. Gode venner..   Fotograf: Cathrine

  Fotograf: Siri Berntsen

  Fotograf: Siri Bernsen foto

  Fotograf: Siri Berntsen foto

Lamaen Knerten er en sosial kar   Fotograf: Siri Berntsen foto

Klart for låvebryllup!

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Rasmus Piltingsrud
Adresse Austsidevegen 1521
2937 Begna
Telefon 99518342
Mobiltelefon 46809798
Lengdegrad 9.771285
Breddegrad 60.655677

Kultur, arrangementer, mat og overnatting Har du lyst til å oppleve en kombinasjon av moderne gårdsdrift og historisk sus? Piltingsrud gard er et gårdshotell som tilbyr familieferier, konferanser, jakt-og fiskeferier og overnatting i de gamle bygningene. Gjestene er velkomne til å delta i den daglige aktiviteten med dyrene våre: Kuer, mohairgeiter, vokterlama, dølahester, kaniner, griser, hund og katt. Gården er en stor produsent av grasfôret og langtidsmørnet kjøtt fra Aberdeen Angus storfe. Dette selger vi fra gårdsbutikken vår. Der har vi også andre produkter fra gården: Kjøtt av Angus og vilt, skinn, mohairgarn og egne håndverksprodukter.

I den store gamle låven har vi storkjøkken, spiseri, bar, salonger, selskapslokaler og teaterscene. Det morsomste vi vet er å arrangere bryllup i låven. Noen ganger har vi også konserter eller teater, og hvert år arrangerer vi julemarkedet Jul på Piltingsrud.

Vi serverer aller helst lokal eller egenprodusert mat både til overnattingsgjester og ved arrangementer. Vi er opptatt av at alle sanser skal tilfredsstilles—at du får smake, lukte, se, høre, kjenne på og oppleve. Gjestene våre verdsetter roen fra elva som flyter stille forbi, lyden av blader som rasler, småturer i nærområdet og lukten av de gamle husene og atmosfæren til gården. Og til alle som er interessert forteller vi gjerne om gårdens historie, om vår filosofi for dagens drift eller om planene våre videre.

Les mer