Gangstad Gårdsysteri

Vi har stor trafikk i gårdsbutikken som ligger midt i et tradisjonsrikt gårdstun.   Fotograf: Ole Morten Melgård

Kalver på beite nedenfor gården!   Fotograf: Jan Inge Wiig

Granstubben, en rødkittost som varmes i stekeovn før servering.   Fotograf: Lena Johnsen

Gangstad Camembert, en myk hvitmuggost. Passer svært godt til vår Tindvedbærmarmelade.

Nidelven Blå. Tildelt gull under VM under 2018 i Bergen, supergull under VM i 2019 i Bergamo, Italia, og supergull under NM i ost 2019.   Fotograf: Lena Johnsen

Vi produserer fløteis, yoghurtis og sorbetis.

Nidelven Blå med tilhørende merker.   Fotograf: Lena Johnsen

Granstubben

  Fotograf: Lena Johnsen

Norsk Gardsost Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Astrid Aasen
Adresse Nessetvegen 11 A
7670 Inderøy
Telefon 74 15 64 45
Faks 74156541
Mobiltelefon 95890776
Lengdegrad 11.33784
Breddegrad 63.959866

Her lages prisbelønt ost og 15 sorter iskrem av gårdens ferske kumelk. Utvalget varierer med årstidene, og tilgang til råvarer er ofte en inspirasjonskilde. Vi har en gårdsbutikk med rikholdig utvalg og smakfulle gavepakker. Om sommeren kan du nyte vår gårds-is og en kopp kaffe i et trivelig gårdstun! Vi har åpen gårdsbutikk hele året!

Gangstad Gårdsysteri ble etablert i 1998 som det første gårdsysteriet i Norge som fikk autorisasjon for å yste ost av egen kumelk. Vi lager ost av 300.000 liter melk og produserer 15 sorter iskrem. Dette har skapt arbeidsplasser på gården, og i foredlinga er det nå 10 årsverk.

Vi leverer ost til butikker og restauranter over hele landet, men har også stort besøk i vår egen gårdsbutikk om sommeren. Vi er med i Den Gyldne Omvei, og i Inderøy kan man besøke 20 ulike bedrifter langs en vakker veistrekning! Se www.dgo.no for nærmere beskrivelser. Den Gyldne Omvei har blitt kåret til Trøndelags triveligste reisemål, og har også fått tildelt Den nasjonale bygdeutviklingsprisen.

Gården ble kjøpt av Astrids bestefar i 1913, og husa på gården danner et trivelig og tradisjonsrikt tun med en typisk trøndersk byggeskikk. Her er det godt å sitte ned sommers tid, og noen av husa er også åpen for turistene.

Velkommen innom! Vi gir deg gjerne en smaksopplevelse! Du finner mer info på www.ysteri.no

Les mer