Gangstad Gårdsysteri

Vi har stor trafikk i gårdsbutikken som ligger midt i et tradisjonsrikt gårdstun.

Kalver på beite nedenfor gården!   Fotograf: Jan Inge Wiig

Granstubben, en rødkittost som varmes i stekeovn før servering.   Fotograf: Lena Johnsen

Nidelven Blå. Tildelt gull under VM under 2018 i Bergen, supergull under VM i 2019 i Bergamo, Italia, og supergull under NM i ost 2019.   Fotograf: Lena Johnsen

Nidelven Blå med tilhørende merker.   Fotograf: Lena Johnsen

Granstubben

Gangstad gårdsis

Stekt Gangstad Camembert med spekepølse

  Fotograf: Maren Gangstad

Norsk Gardsost Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Maren Gangstad
Adresse Nessetvegen 11
7670 Inderøy
Telefon 74 15 64 45
Faks 74156541
Mobiltelefon 95890776
Lengdegrad 11.33784
Breddegrad 63.959866

Her lages prisbelønt ost og flere sorter iskrem av gårdens ferske kumelk. Utvalget av gårds-is varierer med årstidene, og tilgang til råvarer er ofte en inspirasjonskilde. Vi har en gårdsbutikk med rikholdig utvalg og smakfulle gavepakker. Om sommeren kan du nyte vår gårdsis og en kopp kaffe i et trivelig gårdstun! Vi har åpen gårdsbutikk mandag-fredag hele året!

Gangstad Gårdsysteri ble etablert i 1998 som det første gårdsysteriet i Norge som fikk autorisasjon for å yste ost av egen kumelk. Vi lager ost av 400.000 liter melk og produserer ca. 15 sorter iskrem. Dette har skapt arbeidsplasser på gården, og i foredlinga er det nå 12 årsverk.

Vi leverer ost til butikker og restauranter over hele landet, men har også stort besøk i vår egen gårdsbutikk om sommeren. Vi er med i Den Gyldne Omvei, og i Inderøy kan man besøke 20 ulike bedrifter langs en vakker veistrekning! Se www.dgo.no for nærmere beskrivelser. Den Gyldne Omvei har blitt kåret til Trøndelags triveligste reisemål, og har også fått tildelt Den nasjonale bygdeutviklingsprisen.

Gården ble kjøpt av Astrids bestefar i 1913, og husa på gården danner et trivelig og tradisjonsrikt tun med en typisk trøndersk byggeskikk. Her er det godt å sitte ned sommers tid, og noen av husa er også åpen for turistene.

Velkommen innom! Vi gir deg gjerne en smaksopplevelse! Du finner mer info på www.ysteri.no

Les mer