Gangstad Gårdsysteri

Maren Gangstad og Astrid Aasen

Kalver på beite nedenfor gården!   Fotograf: Jan Inge Wiig

Gangstad Gårdsysteri   Fotograf: Ina Stenvig

Nidelven Blå med tilhørende merker.   Fotograf: Lena Johnsen

Nidelven Blå. Kåret til vinner under World Cheese Awards i oktober 2023.   Fotograf: Lena Johnsen

Granstubben

Gangstad gårdsis

Maren og Ole Morten Gangstad   Fotograf: Ina Stenvig

  Fotograf: Maren Gangstad

Norsk Gardsost Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Maren Gangstad
Adresse Nessetvegen 11
7670 Inderøy
Telefon 74 15 64 45
Lengdegrad 11.33784
Breddegrad 63.959866

Her lages prisbelønt ost og flere sorter iskrem av gårdens ferske kumelk. Utvalget av gårds-is varierer med årstidene, og tilgang til råvarer er ofte en inspirasjonskilde. I gårdsbutikken er det et rikholdig utvalg og smakfulle gavepakker. Om sommeren kan du nyte vår gårdsis og en kopp kaffe i et trivelig gårdstun! Åpen gårdsbutikk mandag-fredag hele året!

Gangstad Gårdsysteri ble etablert i 1998 som det første gårdsysteriet i Norge som fikk autorisasjon for å yste ost av egen kumelk. Her lages omtrent 12 ulike oster, og 15 sorter iskrem. Dette har skapt arbeidsplasser på gården, og i foredlinga er det nå 12 årsverk.

Gangstad leverer ost til butikker og restauranter over hele landet, men har også stort besøk i egen gårdsbutikk om sommeren. Ysteriet er med i Den Gyldne Omvei, og i Inderøy kan man besøke 20 ulike bedrifter langs en vakker veistrekning! Se www.dgo.no for nærmere beskrivelser. Den Gyldne Omvei har blitt kåret til Trøndelags triveligste reisemål, og har også fått tildelt Den nasjonale bygdeutviklingsprisen.

Ysteriet og gårdsbutikken er plassert midt i et tradisjonelt gårdstun, med en typisk trøndersk byggeskikk. Her er det godt å sitte ned sommers tid, og noen av husa er også åpen for turistene.

Velkommen innom! For mer info: www.ysteri.no

Les mer