Bjunegårdsdrift

  Fotograf: Tone Kihle

  Fotograf: Tone Kihle

Fantastisk saftig spareribs av frilandsgris

  Fotograf: Tone Kihle

  Fotograf: Tone Kihle

  Fotograf: Tone Kihle

Bondens Marked Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Tone Kihle
Adresse Bjunegrenda 9
3174 Revetal
Telefon 40496657
Lengdegrad 10.333555
Breddegrad 59.334026

Bjunegårdsdrift ligger sentralt på Østlandet, ca 10 km nord for Tønsberg by. Vi driver med produksjon av svin, storfe, korn og frø. Som en del av produksjon har vi gris på friland. Kjøttet fra frilandsgris og storfe tas i retur fra godkjent slakteri og selges fra gården, samt på markeder og Reko ringer

Grisen på gården er av rasen Hampshire som er en rase med mye intramuskulært fett, noe som gir et saftig og smakfullt kjøtt.

Storfe rasen er av typen Beltet Galloway, det er en sakte voksende rase med god marmorering, som gir et mørt og smakfullt kjøtt. Det er en kjøtt type som ikke er vanlig i norske butikker.

Alt kjøtt solgt her fra gården er fritt for antibiotika, vi har stort søkelys på dyrevelferd gjennom velferdsprogram. Som et ledd i dette, blir oksekalvene våre kastrert slik at de kan går ute på beite med flokken hele tiden. Storfe blir kun fôret på gras, samt noe mesk avkok fra ølbrygging. Frilandsgrisen blir i tillegg til kraftfôr fôret på retur brød og grønnsaker.

Alle produksjonsdyra kan ses og møtes på gården. Deler av svinsprodusjonen foregår ute hele året. Vi ønsker at grisen våre skal få leve så naturlig som mulig. Her hos oss kan du møte grisen i deres naturlige element ute.

Vi har også flere typer små dyr som vi blant annet har på Åpengård, julemarkeder og som vi har med rundt på besøk i barnehager o.l. Samt at vi tar i mot besøk her på gården.

Fokuset vår ligger på å fremme norsk produserte lokalmat og god dyrevelferd.

Les mer