Tenneltunet

Vi har kapasitet til 56 personer ved langbord

Vi er Erg registrert som vertskap og produsent

Inne i gapahuken

En helårsisolert gapahuk som er en annerledes og spesiell komfortabel overnattingsmulighet.

Fra 20. juni - 20. august har vi et strandtelt helt nede ved vannkanten. Det har dobbeltseng og veldig god komfort. Det er en fantastisk opplevelse å overnatte der.

Vi har plass til 60 personer i vårt spiseri i fjøset.

VI er på forskjellige matmesser i Trøndelag. Her bilde fra da vi sendte med Little Amal en reisepose ved matfestivalen i Trondheim juni 2023.

Vi er med på foredlingen av vår frilandsgris

Om sommeren kan du hilse på våre griser

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Myran 84
7316 Lensvik
Telefon 90177655
Lengdegrad 9.845828
Breddegrad 63.486085

Vi er en bondegård på Lensvik i Orkland kommune, bare en times kjøring fra Trondheim. Opplev glamorøs camping i vår gapahuk med utsikt over Trondheimsfjorden, og nyt autentisk servering i vårt historiske spiseri som tar deg tilbake i tid. Vi tilbyr også variert turterreng og en unik gårdsturisme-opplevelse på vår restaurerte gård med skog, dyrka mark og fantastisk utsikt. Fiskepudding, vilt-retter, rabarbra produkt og produkt fra ville vekster og vår frilandsgris er blant vårt utvalg på menyen/salgsutvalg.

Vi har bygd et spiseri i det tidligere kufjøs. Vi har bygget en helårsisolert gapahuk for glamping overnatting, og vi har flere glamping telt. Så det er perfekt for grupper som ønsker en opplevelsesrik overnatting og matservering i flotte omgivelser.

I sommermånedene har vi et telt i strandsonen.

Les mer