Parken gård husky

Vårtur i grensetraktene mellom Troms og Finnmark

Vakker utsikt i Langfjordbotn

Glade hunder som gjerne vil ha kos og oppmerksomhet når vi tar en pause

Norsk økoturisme
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Langfjordveien 1486
9545 Langfjordbotn
Telefon 99104103 / 99265604
Lengdegrad 22.250081
Breddegrad 70.040554

Parken gård husky er en familiebedrift med hundekjøring som lidenskap og livstil. Vi har 40 glade trekkhunder som trenes til langdistanse konkurranser og som gjerne tar gjester med på tur. Parken gård er også et levende gårdsbruk med melkeproduksjon, og vi formidler gjerne den nord-norske gårdskulturen og gir dere en smak av våres liv her i den arktiske naturen.

Vi tar gjester med på hundekjøreropplevelser her i våres nærområdet mellom arktiske fjell og fjorder. Den sterkeste opplevelsen får du kanskje om du kjører ditt eget hundespann, men du kan også oppleve hundekjøreturen som passasjer på sleden hos en erfaren hundekjører.

Våre hunder er sosiale og glade og når vi skal på tur slipper vi de løse sammen før vi saler opp og gjør klar for tur. Det vil alltid bli gitt en innføring om hvordan man skal kjøre slede og det er alltid med en erfaren guide. Du kan velge mellom en kort tur som gir en liten smak av våres lidenskap, her vil du få et innblikk i hundekjøreverden og vi serverer alltid en kopp med noe varmt og en hjemmebakt kake etter i hundegården etter turen. Velger du en litt lengre tur vil du nok begynne å kjenne på mestringen av å håndtere et hundespann, og på den turen stopper vi for lunch underveis.Vi serverer tradisjonell norsk mat med hjemmebakt brød, og gjerne en smak av vår hjemmelagde ost laget av vår melk.

Les mer