Nordnes Kro og Camping

Irene Jansen og Lisa Grimstad ønsker deg velkommen inn i Bakstehuset.   Fotograf: Regina Pedersen

Møsbrømlefsa - ekte "Sailtenkost" er vår signaturrett på Nordneskroa.   Fotograf: Karoline O.A. Pettersen

På Nordneskroa byr vi på Tradisjonsmat og andre lokale spesialiteter.

Vi ligger langs E6 i Saltdal og anbefaler å stoppe på vår særegne kroa på Nordnes.   Fotograf: Droneservice-1/Kenn-Ole Moen

Ta turen innom matkroken på Nordneskroa for lokale matprodukter eller husflid!

Miljøfyrtårn Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
Telefon 75693855
Lengdegrad 15.315529
Breddegrad 66.937468

Lisa og Tommy ønsker deg velkommen til Nordneskroa! Hos oss får du ekte matopplevelser basert på lokale tradisjoner. Du finner oss ved E6 i Saltdal, 20 km sør for Rognan og like ved den vakre Saltdalselva.

Nordneskroa er selve hjertet hos oss og har blitt et populært spisested langs E6 med ekte norsk hjemmelaget tradisjonsmat på menyen, som gammelsalta sei, lam og okse fra lokale gårder eller våre håndkjevlede og takkestekte møsbrømlefser, som er vår signaturrett.

Vi har vårt eget Bakstehus hvor vi i sommersesongen har fast bakedag på tirsdager fra kl.10-15, og ellers når døren er åpen er du hjertelig velkommen! Her kan du komme innom å hilse på bakstekjerringene som baker lefser og flatbrød.

I Matkroken får du kjøpt lokale produkter fra nærområdet og våre egne produkter som flatbrød, ulike typer lefser, sirup, chutney m.m. Enkelte produkter kan også kjøpes i vår nettbutikk.

Vi tilbyr overnatting i Kårstua eller Gammelhuset, eller i en av våre moderne hytter. I tillegg har vi oppstillingsplasser for bobiler, campingvogner og telt. Du kan oppleve bygda vår på sykkel langs Saltdalselva, som også er en populær elv for sjøørret- og laksefiske. Kjøp gjerne med deg en nistepakke med tradisjonsmat fra kroa. Det er også et rikt utvalg av turmuligheter i nasjonalparkene. Hva med å oppsøke noen av våre mange kulturskatter?

Våre åpningstider er alle dager fra kl. 9.00 - 21.00 og fra 16.6.-20.8. holder vi åpent til kl. 22.00.

Hvert år arrangeres Tradisjonsmatdagan under Kulturminnedagene i september. Sett av datoene 9. og 10. september. Årets tema er "Levende Kulturarv". Vi setter fokus på kunnskap og håndverket som kreves for å ivareta kulturarven vår.

Vi gleder oss til å møte deg!

Les mer