Nylende gard

Lam tidlig om våren, i påvente av å kunne komme på beite   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Hereford kalv som venter på å komme på beite tidlig i mai   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Sommer i Nissedal   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Ei frøken som sier hei på kveldsturen   Fotograf: Janne L. Rønneberg

NøffNøff   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Nylende Gard   Fotograf: Morten Øen

Kuslipp på våren   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Kalver på vårslipp   Fotograf: Janne L. Rønneberg

På vei til beite   Fotograf: Janne L. Rønneberg

guttakrutt må også få litt ekstra innimellom :)   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Litt kraftfôr gjør seg når man venter på nytt beite   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Flotte sitteunderlag av lam   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Steiker og hamburger av storfe   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Diverse biffer av storfe   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Hamburger og kjøttdeig av storfe   Fotograf: Janne L. Rønneberg

Ribbe fra frilandsgrisene våre, solgt julen 2021   Fotograf: Janne L. Rønneberg

  Fotograf: Morten Øen

Sau og lam på kveldsbeite   Fotograf: Janne L. Rønneberg

  Fotograf: Janne L. Rønneberg

  Fotograf: Janne L. Rønneberg

  Fotograf: Janne L. Rønneberg

  Fotograf: Janne L. Rønneberg

  Fotograf: Janne L. Rønneberg

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Grimstveitvegen 4
3854 NISSEDAL
Telefon 41446164
Lengdegrad 8.533702
Breddegrad 59.16184

Nylende Gard er en gård fra 1935, som ligger 400 meter over havet i vakre Nissedal, Telemark. Gården ble kjøpt 01.01.13, og drives på fulltid av Arnt Erik Evja og med litt hjelp fra kona Janne Løvlie Rønneberg og deres 2 barn på 6 og 9 år.

Vi har en liten Gardbutikk ved gårdsveien med utvalg av kjøttprodukter fra egne dyr, Hereford og NKS (sau). I perioder har vi også gris, men akkurat nå har vi ikke det.

Der har vi saftige hamburgere og smakfull kjøttdeig så å si hele året, så lenge vi ikke blir utsolgt før ny slakting. Vi har også sesongbasert kjøtt, hvor vi har stykkningsdeler på høsten, med bibringe, steik, høyrygg og bankekjøtt. På sommeren har vi diverse biffer.

Lammeprodukter er det også å finne i bua vår, spesielt på høsten. Både fårikålkjøtt, koteletter, kjøttdeig, lammelår mm.

Vi har også gode produkter fra Lega, med oster, flatbrød og pizzabunner, Smakfulle plommedrodukter fra Valensheimelaga, solbærsaft fra Landsverk gård, Krydder og annet fra Fru Timian, Eplemost fra Darrud Gård, styrkete fra Kombucha, sjokolade fra Odin, Drops og sjokolade fra Dropsfabrikken, is fra Diplomis og litt varer fra Gulf, derav olje, spylevæske og fett for de som trenger det. Du kan også finne produkter fra Ø&M (Morten Øen og Cornelia Meyer) som er like lokale som oss. De baserer seg på såpe, kremer, salver, te, eplegele mm. Alt er håndlaget og av lokale urter og frukt.

Vi er stadig i utvikling, og to produsenter til er på vei inn, og kanskje enda flere.

På sommerstid går det ann å ta seg en pause på siden av huset og nyte utsikten på fine dager.

For å komme inn i bua vår må du låse opp døren med Vipps, men skulle du ikke ha Vipps, kan vi fjernstyre døren for dere, ved at dere kontakter oss pr. tlf.

Vi har også mulighet til å ta imot bestillinger på større kjøttleveranser hvis det er ønskelig. alt fra storfe til hel/halvt lam.

Bare ta kontakt.

Les mer