Adresse | Grimstveitvegen 4 3854 NISSEDAL |
Telefon | 41446164 |
Lengdegrad | 8.533702 |
Breddegrad | 59.16184 |
Nylende Gard er en gård fra 1935, som ligger 400 meter over havet i vakre Nissedal, Telemark. Gården ble kjøpt 01.01.13, og drives på fulltid av Arnt Erik Evja og med litt hjelp fra kona Janne Løvlie Rønneberg og deres 2 barn på 6 og 9 år.
Vi har en liten Gardbutikk ved gårdsveien med utvalg av kjøttprodukter fra egne dyr, Hereford og NKS (sau). I perioder har vi også gris, men akkurat nå har vi ikke det.
Der har vi saftige hamburgere og smakfull kjøttdeig så å si hele året, så lenge vi ikke blir utsolgt før ny slakting. Vi har også sesongbasert kjøtt, hvor vi har stykkningsdeler på høsten, med bibringe, steik, høyrygg og bankekjøtt. På sommeren har vi diverse biffer.
Lammeprodukter er det også å finne i bua vår, spesielt på høsten. Både fårikålkjøtt, koteletter, kjøttdeig, lammelår mm.
Vi har også gode produkter fra Lega, med oster, flatbrød og pizzabunner, Smakfulle plommedrodukter fra Valensheimelaga, solbærsaft fra Landsverk gård, Krydder og annet fra Fru Timian, Eplemost fra Darrud Gård, styrkete fra Kombucha, sjokolade fra Odin, Drops og sjokolade fra Dropsfabrikken, is fra Diplomis og litt varer fra Gulf, derav olje, spylevæske og fett for de som trenger det. Du kan også finne produkter fra Ø&M (Morten Øen og Cornelia Meyer) som er like lokale som oss. De baserer seg på såpe, kremer, salver, te, eplegele mm. Alt er håndlaget og av lokale urter og frukt.
Vi er stadig i utvikling, og to produsenter til er på vei inn, og kanskje enda flere.
På sommerstid går det ann å ta seg en pause på siden av huset og nyte utsikten på fine dager.
For å komme inn i bua vår må du låse opp døren med Vipps, men skulle du ikke ha Vipps, kan vi fjernstyre døren for dere, ved at dere kontakter oss pr. tlf.
Vi har også mulighet til å ta imot bestillinger på større kjøttleveranser hvis det er ønskelig. alt fra storfe til hel/halvt lam.
Bare ta kontakt.