Eplegården

Eplegården på Hurum   Fotograf: Eplegården

Produkter fra Eplegården   Fotograf: Eplegården

Eplebrennevin fra Eplegården   Fotograf: Eplegården

Oss på Eplegården   Fotograf: Fotograf Mjøen, Sætre

På Eplegården i Hurum får du kjøpt epler du trolig aldri har spist før og handlet eplemost med personlige etiketter.   Fotograf: Trude E. Henrichsen

–Slagordet vårt er at vi vil gi folk ekte eplevelser, forteller Gransæther som i tillegg til gårdsdriften har blitt en ettertraktet foredragsholder for andre i samme næring.   Fotograf: Trude E. Henrichsen

Eplegården i Hurum byr på eplevelser i landlige omgivelser.   Fotograf: Trude E. Henrichsen

Debio Godkjent Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Tor Erling Gransæther
Adresse Børsandveien 1
3475 Sætre
Telefon 91801577
Mobiltelefon 91801577
Lengdegrad 10.596606
Breddegrad 59.649894

Eplegården på Hurum er arena for hyggelige aktiviteter for både store og små, gjerne i kombinasjon med gode opplevelser fra hele Hurumhalvøya. Gårdsutsalget er åpent fra august til jul! Peisestuen i låven er best for møter og arrangementer fra 4 til inntil 20-25 personer, gjerne i kombinasjon med en kurs i destillering av eplebrennevin i Mikrodestilleriet.

Eplegården

30 minutter fra Oslo, Moss eller Drammen ligger Eplegården. Vi arrangerer hyggelige eplevelser for både store og små, gjerne i kombinasjon med sunne aktiviteter fra hele Asker kommune. Alle er hjertelig velkommen i gårdsutsalget hver helg, fra starten av september og frem til jul. For mer informasjon, gå direkte til våre nettsider: www.eple.no.

Velkommen til et hyggelig besøk med eplevelser og atmosfære!

Produkter i gårdsutsalget, august til desember:

Epler, 23 ulike sorter, gårdsprodusert eplemost, geléer og eplemos, chutney, eddik, honning, og gaveartikler.

Eplegårdens egenpressede eplemost er presset av friske epler i produksjonslokale ved siden av gårdsutsalget. Mosten er pasteurisert og helt ren, fri for sukker, vann og tilsetningsstoffer. I løpet av sesongen produserer vi 10 ulike eplemostvarianter. Kom og smak!

Ellers i året er Eplegården arena for gode og nære eplevelser. Ta kontakt på e-post: hei@eple.no og vi skreddersyr rammene rundt ditt møte/arrangement. Mikrodestilleriet, fatlageret og peisestuen på låven er det siste tilskuddet i vår virksomhet, og vi gleder oss til å vise det frem!

Les mer