Storflor Nordre

Eplene fra i fjor høst som nå står å blir god cider.

Bringebær, Glen Ample, kommer snart. Vi selger ferdigplukket 1.klasses kvalitet. Flotte bær både til å spise fersk, men har en god egenskap at de holder seg godt ved innfrysing og egner seg derfor til pynt på kaker mm. Selvsagt usprøytet.

Lefsen vår er vi stolte av. Snadder til kaffen, nesten konfekt. Her er det ikke spart på noe.   Fotograf: May

Biene våre

Del av eplehagen med rabarbra til høyre og svarthyll til venstre   Fotograf: May

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Mellomriksvegen 2658
7525 Flornes
Telefon 99572962
Lengdegrad 11.386906
Breddegrad 63.460916

På gården Storflor Nordre dyrker vi epler, plommer, rabarbra, svarthyll, bringebær, aronia og bjørnebær. Vi driver også med bier og bruker ikke sprøytemidler. Idyllisk plassering i Flora (Flornes) like ved Stjørdalselva. Vi har også en stor antikk og bruktbutikk med nøye utvalgte varer.

Epler er sentralt i vår produksjon, god håndtverkscider er under produksjon og står nå lagret for salg tidlig vinter. Produksjonen skal utvides med ca 4000 epletrær og derfor er et produksjonslokale under bygging. Dette lokalet gir også rom for private arrangementer.

Vi har også aronia som vi presser til råsaft og drikkeklar saft. Bringebær, svarthyll, rabarbra og bjørnebær finner du også hos oss alt etter sesong. Vi driver uten bruk av sprøytemidler og bruker mye tid på vår frukt- og bærhage. Alt blir plukket forsiktig for hånd sånn at vi vet at råvarene er av ypperste kvalitet.

I tillegg til dette driver vi med bier, må jo ha hjelp med pollinering. God blomsterhonning blir resultat av dette.

Bjørkesirup får du også hos oss, tappet fra gårdens egne bjørker. Fantastisk godt til vinaigrette på salater, soppstuing, til vaniljeisen mm

Vi baker også lefser(nordlandslefse) og 2 sorter flatbrød. Flatbrødet er basert på mye havre som gir god og fyldig smak. Det ene er søtet med bjørkesevje, slik at de som ikke skal ha sukker kan spise dette. Vår spesialitet er Ur- norsk flatbrød. Dette er produsert av økologisk urkorn dyrket nærområdet, malt på stein og søtet med vår egen bjørkesirup.

Utsalget vårt er i tilknytning til vår antikk og bruktbutikk. Her har vi en liten kafe avdelig som du kan sitte inne i. I sommersesongen serverer vi enkel hjemmebakst, kaffe og saft. Men er det godt vær er omgivelsene hos oss flotte til å sitte ute i. God parkering.

I følge våre besøkende går det helt fint å gå i flere timer hos oss. Velkommen til en bærekraftig handel

Les mer